maanantai 10. joulukuuta 2012

10 Kortteilua

Tiedättekö ne päivät, kun päättä siivota oikein kunnolla?
Ja aluksi huomaa että vasta ostettu monitoimi tulostin-skanneri-kopiokone on vielä paketissa, ja sen voisi kyllä ottaa esille, ja että videoilla ei kyllä ole mitään käyttöä, ja ne voisi viedä kellariin odottamaan kierrätystä, ja sen monitoimilaitteen laittaa niiden videoiden paikalle. Mutta sitä ennen pitää poistaa videoiden johdot ja scartit ja muut, ja järjestää kaikki muutkin sotkussa olevat sähköjohdot, ja kun nyt kerta on siirtänyt tv-tasoa niin voisi laittaa ne puun jouluvalot, mitkä menee sinne tv-tason taakse... Tilanne vaan vyöryää, vyöryää ja vyöryää, kunnes kaikki olohuoneen sähköjohdot, huonekalut ja matotkin on myllätty ylt' ympäriinsä, imuri seisoo sen kaiken keskellä, ja itse istut siinä imurin vieressä pohtien että pirskatti, se tais olla muuten torstai, kun pitää viimestään joulukortit postittaa??

Jeps, tässä on vielä muutama päivä aikaa torstaihin, ja tässäpä olen sitten joulukortteja suunnitellut, yhden jo melkein tehnytkin. Enää semmoiset 39kpl tekemättä. Wuhuu! \o/


Paperia, leikkureita, liimaa,
monta suoraa viivaa.
Harmaata kimallusta, kuusia,
tuisko ideoita uusia?
Mitä tuostakin taas tulee,
sen jouluna sitten näkee.


*14. yötä jouluun*

4 kommenttia:

 1. Mulle tuli tänään ahaa-elämys, että saatetaan sittenki saada kortit lähtee halvemmalla hinnalla...kuvat tuli tänään postissa ja n. 40 tonttulakkia on leikattu ja liimattu ja saman verran tekemättä. Jiihaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tekä on oikein hösseliksi pistänyt, hyvä hyvä! :) Mä en edes osaa tehdä joulukortteja muuten kuin pienessä [lue; helvetillisessä] stressissä, ja aina viime metreillä. Se vaan kuuluu jouluun! :D

   Poista
 2. Kuulostaa tutulta tuo siivoustohina. Mulla olisi vielä n.5-6 korttia tekemättä ja kuvittelin olevani myöhässä:D Tsemppiä sinne viime metreille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo siivoaminen on niin terapeuttista ;) Ja 5-6 korttia kuulostaa kyllä ihan hirmuvähältä! Hyvä Sinä!! :)))

   Poista

Kiitos ruusuista, risuista ja männynkävyistä; kiva kun Sinä kävit kommentoimassa :)