perjantai 7. joulukuuta 2012

07 Soma ja tunnelmallinen kuusikko

Kamerakin on taas kotosalla, ja kuusikko löytänyt paikkansa ikkunalaudalta. Siitä tuli aikasta kiva! Parvekkeella ollut pikkumökki-lyhty muutti metsänsiimekseen.


Ja illan pimeydessä kuusikkoon muutti muitakin,


Nimittäin tonttuja, paljon paljon tonttuja!


Ja vieläpä hyvin pimeä kuva, missä näkyy lumisen kuusikon valot ja pikkumökin varjot. Todellisuus on kaikkien näiden kuvien väliltä - ei ihan noin kirkasta kuin yllä, mutta ei myöskään noin pimeää kuin alla, vaan semmoista sopivan somaa ja tunnelmallista. Kyllä te tiiätte :)


Onpa metsässä tuolla,
mökki pieni mulla,
missä on tontun hyvä olla.
Lumiset kuuset ympärillä,
lyhdyt valaisevat polkua iltasella,
niin hyvä on metsässä kuljeskella
ja kuulumisia kuiskutella.


*17. yötä jouluun*

10 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos Nanna! :) Joo, minustakin siitä tuli oikein kiva! Pohjamaalina ollut harmaa spraymaali olisi voinut olla tummempaakin kontrastien luomiseksi, mutta tuosta lumitehosteesta tuli niin hyvä, että eipä tuo harmaan maalin metallinen hohto haittaa.

   Poista
 2. Tuli tosi hyvä ja elävä pinta!!

  Ja mökki kyllä sopii mainiosti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voit arvata että kosolti paljon hykertelin, kun tuota lunta tuohon suihkin. Varsinkin kun käytin ensin jämäpullon, minkä loppu sörssötyksistä tuli tuommoista nuoskalunta kuusien oksille :) Uuden pullon suihkutus kietoikin sitten kaikki kuuset lumivaippaansa.

   Mökki JA tontut on kuin tehtyjä kuusikoon! :D Saat leikkiä sitten noilla, kun tuut puurolle.

   Poista
 3. Näyttääpä ihanalle! Mun kuusikko oottaa Halloweenia :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä melkein arvasin :D Mun ikkunalauta oli niin pitkä, että piti hakea vielä toinenkin kuusikko. Kannattaa tarkistaa mitat ettei sulle käy samoin - tota on hankala vetää suoraksi, vaan se jää tuommoiseksi aaltoilevaksi, mikä toki lyhentää mittaa.

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Kiitos! :) Kuusivaloja löytyy tosiaan IKEAsta n. 20euroa/kpl, tässä on kaksi valosarjaa. Noita valoja voisi tuunailla mielin määrin, tehdä kuusikon sekaan mökin ja vaikkapa liimailla kuusien takaa kurkkivien tonttujen lakit näkyviin, mutta minulla kun oli tuo kiva mökki ja pikkutontut ennestään, niin tuunasin kuusikkoon vain kotiin sopivammat värit.

   Poista

Kiitos ruusuista, risuista ja männynkävyistä; kiva kun Sinä kävit kommentoimassa :)