lauantai 8. joulukuuta 2012

08 Lisää valoja

Olenpa tässä viritellyt taas jouluvaloja. Meikällä alkaa olla melkoset valovarastot, tai no, melkoset joulukoristevarastot. Eri värivaihtoehtoja löytyy jo neljä isoa laatikollista... Siis joulukoristeista löytyy sinisävyiset, punaiset, valkoiset ja kulta-ruskea laatikko, joulu- ja talvivalot ovat kyllä kaikki kirkkaita, eikä ne mahdu mihinkään laatikkoon. Jokatapauksessa on varaa mistä valita, tosin se valinta on melekosta vatulointia :D

Tänään virittelin valoja mummulta perittyn vanhan peilin ympärille. Jääkukka valot kiepautin kaksinkerroin, ja somistin ne helminauhalla. Jouluksi hankittu valkoistettu mehitähti koristautui punaisella nauhalla (minkä taisin saada joskus marimekolta hankitun lahjan ympäriltä).


Kirkkaaseen Pentikin tuikku-lasipalloon laitoin erivärisiä kiviä, kirkkaita lasihelmiä ja sydämenmallisia punaisia lasihelmiä kynttilän kaveriksi. Kyllä siinä liekki palaa, mutta tällä valotuksella se ei oikein näy. Nyt on ripauteltu taas valoja ja punaista - joulua on taas pirskahdus enemmän.


Kerro kerro kuvastin,
mi on väreistä jouluisin?
On lumen valkeaa,
rauhallista ja kimaltavaa.
Tai naavan harmaata,
lienee muistutus tontun parrasta.
Ja tietenkin joulun punaa,
herkullista, kutsuvaa,
iloista - niin palavaa.
Värejä on niin monenlaista,
mutta tänä vuonna näistä tulee jouluista!


*16. yötä jouluun*

6 kommenttia:

 1. Ihanan jouluisen näköistä! =)
  Aivan ihana tuo edellisen postauksen kuusikko. Mullakin olisi, kerrankin, mielessä vaikka ja mitä jouluista askartelua mutta kun perjantaina poistumme kahdeksi viikoksi maasta, niin jääköön joulujutut tänä vuonna kokonaan välistä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oooooo, toi on mun mielestä niiiiiiiiin rohkea veto! Siis lähteä jouluksi ulkomaille, varsinkin jos lähtee ihan lomalle, ja altaan reunalle köllöttelemään. Mä kun aina niin mielelläni lähtisin lämpöön, mutta jouluna en osaisi tai edes uskaltaisi - kuka sitten hoitaisi kaikki jouluperinteet??? :)) Uudesta vuodesta mäkin sitten jo voisinkin lähteä, tai jo vuoden vaihteeksi, mutta 24.-26.12. pitää olla kotikunnailla.

   Aivan superhuippuihanaa matkaa teille Koo!! <3

   Poista
 2. Kaunis asetelma. Mehitähtikin on niin jouluinen :)

  Vaikka en ole erityisesti jouluihminen, niin silti minäkin olen halunnut viettää joulun Suomessa ja vielä mieluiten kotona. Viimeksi yli 10v sitten olen ollut jouluna muualla, ehkä olisi taas jossain vaiheessa aika kokeilla erilaista joulunviettoa. Tai sitten tästä joulusta tulee se erilainen, kun en saa mitään aikaiseksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuule kannattaa tehä tämmönen joulukalenteri-blogi; se on vähän pakko ruveta tekeen sitä joulua! :D

   Muakin meinaan jotenkin tökkii tää jouluaminen, vaikka normaalisti olen niiiiiiiin jouluihiminen kuin olla ja voi. Mutta tänä vuonna en meinaa saada mitään aikaseksi, aina tulee jotain pirun tärkeetä (muuta) mieleen, ja kaikki on jotenkin nihkeetä. Eniten mua tökkii tää kaamea siivo mikä täällä on; vois kuvitella helposti että täällä seassa terrorisoisi kolme poikalasta.

   Mutta keksimpä kutsua äidin ja sisarukset perheineen sunnuntaina puurolle, ja sitä ennen tonttuilla lauantain, joten pakkohan sitä on ryhdistäytyä ja siivota tämä kaaos. Ja joulukortitkin on tehtävä torstaille, kun menin shoppailemaan niiden verukkeella Sinellistä kaikkea ihan pirunkallista.

   Joten rakkaat ystäväni Pakko, Viimetippa ja Sosiaalinen Paine tekevät kanssani tällä viikolla joulun! :D))

   Poista
 3. Teillä on kiva tiimi siellä! Vielä neiti joulumieli paikalle, niin sehän on bileet pystyssä! Ja tuo tuikkulasipallo on kyllä niin tunnelmallinen ja kaunis <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kiitti, mä mietin että oisko toi tuikkulasipallo vähän tylsä, ja että pitäiskö siihen vielä viritellä jotain rautalankajutskaa... Mutta ehkäpä se menee sitten ihan noinkin :) Tosin mulla on kyllä jossain semmonen rautalankahässäkkä, missä on punaisia pieniä sydämiä... We shall see ;)

   Poista

Kiitos ruusuista, risuista ja männynkävyistä; kiva kun Sinä kävit kommentoimassa :)