sunnuntai 2. joulukuuta 2012

02 Parveke joulustuu


Kodin joulustamisessa myös parveke saa valoa pimeyteen. Katosta roikkuneet lyhdyt siirtyivät toiselle puolelle parveketta, tuhti sypressi muuttui joulupuuksi ja sai seurakseen kauniin kanervan sekä marjaisen asetelman, mistä myös pikkulinnut tykkää - marjat ovat saaneet jäädä, mutta koristeheinästä saa ilmeisesti joulustusta tintinkin kotiin.Uusi isompi lyhty on Kodin ykkösestä. Kieputin pitkän valosarjan ensin sypressin lomaan ja loput sitten kanervan sekä marja-asetelman takaa isoon lyhtyyn. Lyhtyyn kieputin sisälle 1mm paksun rautalangan vieteriksi, mihinkä sekaan pujottelin lopun valosarjasta. Niinpä koko lyhty on kauniisti valaistu.


Kosolti on pimeetä ja kaamosta,
ei sitä jaksa touhuta ja juosta.
Virittelinpä siis valoja monta,
-  ja jo satoi taivaalta hirmusti lunta!
Valoja taitaa nyt olla sopivasti,
eikä jäänyt joulu lumettomaksi.


*22. yötä jouluun*

3 kommenttia:

 1. Ihanan näköistä parvekkeella!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nanna! Vaikka parveke on tuommoista avomallia (julkisivulla ei ole laseja), niin yllättävän vähän perjantain tuiskutus toi lunta parvekkeelle. Tänään juurikin pohdin, että nyt on jo sen verran pakkasta, että voisi tehdä jäälyhtyjä - jos niille vaan keksisi jonkin hyvän paikan :D

   Poista
 2. Pahasti jäljessä kaikissa blogilukemisissa - matalakiitoa on kovasti ollut. Tähän pysähdyin. On sulla niin ihana parveke; olisipa mullakin. Laitat sen aina niin nätiksi. :)

  VastaaPoista

Kiitos ruusuista, risuista ja männynkävyistä; kiva kun Sinä kävit kommentoimassa :)