perjantai 31. joulukuuta 2010

Hyvää vuotta 2011!


Ja niin siinä vaan kävi, notta vuosi 2010 hujahti vilauksessa. Ihan hetki sitten sitä suunniteltiin vasta kesälomia, ja muutama päivä sitten kärvisteltiin helteen saartamana, ja joulukin mennä sujahti hetkessä. Vuosi 2010 ei ollut minulle mitenkään erikoinen vuosi, mitään suurta ja ihmeellistä ei niinkään tapahtunut. Ja toisaalta, mikään ei mennyt pahasti pieleen, vaan elämä rullasi mukavan arkisesti etiäpäin. Oikeastaan, vuosi 2010 oli kouluarvosanaltaan semmoinen 8+. Eli vielä on varaa parantaa ja toivoa sitä kymppi plussaa, mutta ysi puolkin olisi oikein kiva yllätys :)

Täällä blogimaailmassa olen tutustunut uusiin mukaviin ja mukaansatempaaviin hienoihin ihmisiin. Olen saanut uusia ideoita sekä ajatuksia, ja siitä olen kovin kiitollinen. Niinpä haluan kiittää ihan teitä kaikkia, niitä joidenka hienoista ideoista, kuvista ja ajutuksista olen saanut itse nauttia suunnattomasti, ja niitä jotka ovat piipahtaneet täällä, jättämällä viestin itsestäsi taikka muuten vain kuikuilemalla mitä tänne kuuluupi. On suuri rikkaus saada tuntea niitä palasia, osa teistä kustakin


Toivotan teille kaikille, 
ja varsinkin juurikin Sinulle 
oikein hyvää, kaunista, onnellista, rakasta, onnistunutta, muistorikasta, mukaansa tempaavaa, turvallista ja terveellistä vuotta 2011!

9 kommenttia:

 1. Meidän jengi toivottaa sulle vähintään kiitettävää ensi vuotta -mieluiten täyskymppiä :)

  VastaaPoista
 2. Ei kannata toivoa ensi vuodesta ihan täyttä kymppiä, kun sitten ei jää parannettavaa ja suunta on vaan alas päin. Jos vaikka sellainen 9+!

  Ja Kiitos myös itsellesi - olet varmasti monelle itsekin innoituksen lähde. Ja se on aika paljon ihmiselämässä, se! Hyvää Uutta Vuotta!

  VastaaPoista
 3. Kiitos Haltiakummi mukavasta blogistasi ja ajatuksistasi. Täällä on mukava vierailla:)
  Toivotan sinulle myöskin oikein mukavaa uutta vuotta! Toteutukoot toiveesi, pienet ja suuret, tulevana vuonna- samaa toivon meille kaikille jotka täällä Haltiakummin luona vierailemme -joko oikeassa elämässä tai täällä virtuaalimaailmassa, niin kuin minä!

  VastaaPoista
 4. Samoin Sinulle! On ollut kiva seurailla juttujasi!

  VastaaPoista
 5. Ihanaa ja kaikin puolin onnistunutta uutta vuotta 2011 sinulle, rakas Haltiakummi!

  On ollut ihanaa tutustua sinuun, mahtavan makeaan persoonaasi, Blogistaniassa ja livenä! Nähdään taas!

  VastaaPoista
 6. Ensimmäinen kommenttini häipyi johonkin...uusi yritys :)

  Sinulla oli niin hieno uuden vuoden toivotus, että tyydyn sanomaan...Samoin Sinulle!!

  VastaaPoista
 7. Hei. Mukavaa Uutta vuotta myös sinulle :)
  Koetetaan ehtiä vielä enemmän alkaneena vuonna ja tietty pitää muistaa huoltaa itseäänkin!

  Työn ja harrastamisen iloa!

  VastaaPoista
 8. Oikein hyvää uutta myös Sinulle!

  VastaaPoista
 9. Hyvää uutta vuotta, tehdään tästä suorastaan mahtava! Olisi mukava joskus ihan reaalina skräppäillä tms. askartelua harrastaa porukassa. Sulla on niin paljon taitoa ja ideoita, että voisit ihan ''kurssittaa''.

  T:Sofia

  VastaaPoista

Kiitos ruusuista, risuista ja männynkävyistä; kiva kun Sinä kävit kommentoimassa :)