keskiviikko 22. joulukuuta 2010

Joulun puuhasteluja

Tämä päivä hujahti viimoisissa tonttuiluissa; viimeiset ostokset, viimeiset postipaketit, viimeiset pyykit, viimeiset leipomukset, viimeiset neulomiset jne... Vielä pitäisi paketointi tehdas polkaista käyntiin ja tehdä yksi jäälyhty, mutta ne jääkööt huomiselle :)


Nämä kahvikakut olivat muunnelma monesta eri ohjeesta, tummissa maistuu suklaa ja rommirusinat, vaaleissa tänä vuonna suosikikseni noussut valkosuklaa ja kardemumma. Ohjetta en nyt tähän pane, koska määreet oli pikkasen mututuntumalla tehty; tuo hieno vuokani on vetoisuudeltaan 2,4litraa, eli hirmusuuri, joten vähän kaikkea piti lisäillä ja säätää :)

Mutta nyt on edessä ihan uudenlainen ongelma; miten saada säilymään nämä neljä päivää, ja muuttuuko ne siinä ajassa kahvikakuista kuivakakuiksi? Hmmmm, tätä täytynee tutkia :)

2 kommenttia:

  1. Tuoksu tuntuu melkein netinkin välityksellä; tuo valkosuklaa ja kardemumma-yhdistelmä kuulostaa herkulliselle. Pitänee joskus testailla...
    Tunnelmallista Joulua!

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Minä tosiaan löysin kardemumman vasta viime kesänä, ja sen jälkeen olenkin änkenyt sitä vähän joka paikkaan. Nimenomaan sitä karkeempaa, mitä myydään putkilossa, se on niin hyvää! Ja kirpeän mausteinen kardemumma sopii kyllä hyvin lempeän hunajaisen makean valkosuklaan kaveriksi... Kannattaa ehdottomasti kokeilla! :)

    VastaaPoista

Kiitos ruusuista, risuista ja männynkävyistä; kiva kun Sinä kävit kommentoimassa :)