torstai 2. joulukuuta 2010

pähkinä purtavaksi.


Tässä on tonttuiltu työmaalla nyt neljä yötä putkeen, vai olisikohan se touhu sittenkin enkelien siipien kahinaa, mene ja tiedä. Mutta nyt vasta on tonttumainen olo kun rytmiä käännetään lekalla, jyrällä, vai menisiköhän tuokin ihan perinteisesti sähköllä... No mutta, tässä on pikkasen valoja taas viritelty ja pähkinää purtu :)

3 kommenttia:

 1. Neljän yön putki varmaan saa elimistön sekaisin. Muista ajaa varovasti! Mä en tiedä, että mitä keksisin itselleni aamuliikenteeseen, kun on niin kauhea kooma :(

  VastaaPoista
 2. No meillä maalla ei ihan hirveitä tartte liikenteessä varoa :) Tai siis tietenkin tarvitsee aina olla tarkkana liikenteessä, mutta meillä maalla kun neljä autoa on jo ruuhka, niin aikasta äkkiä se on kotiin ajeltu tyhjillä teillä. Pidemmillä matkoilla kovaa laulava radio, ja termomukillinen kahvetta ovat minun paras apu hereillä pysymiseen.

  VastaaPoista
 3. Pitkä yöputki - en varmaan kykenisi itse sellaiseen rytmiin lainkaan, oli lapsia tai ei! Onneksi kotisi on ihanan kodikas (kuvista päätellen) ja viihdyt siellä, joten sinne on aina hyvä palata töistä.

  Näistä kuvista on kyllä hurjan kivaa katsella, että miltäs teillä näyttää!! : )

  VastaaPoista

Kiitos ruusuista, risuista ja männynkävyistä; kiva kun Sinä kävit kommentoimassa :)