perjantai 17. joulukuuta 2010

Joulutapetit

Kyllähän se niin on että jouluksi pitää vaihtaa tapetit. Eihän se ole muuten joulu eikä mikään. No tuumasta toimeen, ja vaihtamaan tapetteja.


Tahdoin puna-harmaa-valkoiset tapetit, ja rullan piti löytyä liikkeestä. En vaan raaski maksaa 14euron tilausmaksua yhdestä rullasta tapettia :) Tämä oli paras vaihtoehdoista, ja kuvio miellyttää silmääni, niin kuin näkyy viime vuoden tapeteistakin. Tämä väriyhdistelmä korostaa hauskasti seinän väriä, mikä on oikeasti hennon harmaa, eikä valkoinen. Kivat ovat nämä :)

6 kommenttia:

 1. Harkitsimme samaa tapettia yläaulaamme, mutta en edes muista mistä syystä emme sitä kuitenkaaan ottaneet. Nätti on!

  Taulut ovat hyvä idea. Suunnittelen vastaavaa portaikkomme valkoiselle seinälle. Ehkä saankin toteutettua ennen joulua?:)

  VastaaPoista
 2. Kauniit! Näppärästi se teikäläinen tapetit vaihtoi.

  VastaaPoista
 3. Itse olen kyllä vieläkin iloinen tästä tapettitaulu-ideasta. Ehkäpä se viehätys on juurikin se, että noilla on helppo vaihtaa ilmettä hetkessä. Siinä kun ei mene kuin tunteroinen, ja monta metriä maalarinteippiä niin tapetit on vaihdettu :))

  Leena, veljeni perheellä on itseasiassa juurikin tätä tapettia olkkarissa. Se on mahtavan dramaattinen isona pintana. Noissa tapettitauluissa kuvio vähän rauhoittuu seinän taustavärillä.

  VastaaPoista
 4. No, tietenkin pitää. Tosi nätit :)

  VastaaPoista
 5. Hauska idea! Ei vain onnistu meidän huushollissa, vaikka haluaisinkin. Seinillä on eräskin kansalaisopiston piirissä tehty käsityö- enemmän tai vähemmän onnistunut sellainen. Ja kun siihen lisätään puolipaneli, niin... mahdoton yhtälö meillä, ainakin tässä elämänvaiheessa. Talo, jossa asutumme, on rintamamiestalo, niin ei tänne muutenkaan talon henkeen sopisikaan kovin modernit jutut. Mutta sinun seinälläsi näyttää todella kauniilta ja on edullinen tapa piristää ja vaihtaa sisustuksen ilmettä. Idea laitetaan ilman muuta ideoiden jemmalaatikkoon odottamaan miehen ja minun eläkepäivien asuntoa :)

  VastaaPoista
 6. Kerrassaan mainio idea koko tapettitaulut!! Voi, olispa kiva vaihataa ilmettä "helposti" aina kun tahtoo jaksaa ja viitsii... Huippuhienot!

  VastaaPoista

Kiitos ruusuista, risuista ja männynkävyistä; kiva kun Sinä kävit kommentoimassa :)