torstai 23. joulukuuta 2010

Joulun tunnelmaa

Täällä minä vielä tonttuilen, väkerrän paketteja villasukat jalas ja maistelen glögiä. Ajatuksissa aikataulutan huomista, ja mietin notta mitä pitää ottaa mukaan, mitä pukea päälle ja mitenkä laittaa hiukset! Eli tärkeitten päätöksien äärellä täällä ollaan :) Minulla on koko joulu töitä, aamusin pitää olla reippaana rivissä, mutta illat saan loikoilla rakkaimpien kanssa, herkutella, lahjustella, pelailla ja eritoten nautiskella ♥ 

Täällä näyttää hyvinkin joululta, mieli, sydän ja suu hymyilee :) 


3 kommenttia:

 1. Todella ihanasta olet laittanut joulujuttuja. Edelleen olen sitä mieltä, että tuo puu on upea.

  VastaaPoista
 2. Ihana tuo sinun puusi ja käkikellokin sopii siihen mainiosti, samoin kuin valot! Kiva idea myös nuo tapettitaulut seinälle. Meillä on uudessa kämpässä vielä tyhjät seinät, kun en ole keksinyt ideoita miten sisustaa. Tykkään myös jouluisesta ikkunastasi, nätti valkea verhokin, onkohan lakanasta kenties.

  VastaaPoista
 3. Kiitos Rva Kepponen ja Trina.

  Juu, keittiön verhot on vanhat lakanat, lakanapitseineen. Kappoja on kaikkiaan kolme, jotta ne peittää koko ikkunaseinän, ja niistä keskimmäinen oli valmis pitsilakana, kaksi muuta on tehty samasta lakanasta; toinen pääty ja keskipala, molempiin kiinnitetty pitsi jälkikäteen. Itse tykkään noista verhoista kovin, ja vaikka kaikkea aina tuunailen, vaihtelen ja muuttelen kodissani, mutta nuo verhot ovat saaneet olla paikallaan muutosta asti.

  Puuhun pitäisi keksiä jo jotain keväisempää :) Tai no, nuo pelkät jääpuikot taitaa sopia tähän ajankohtaan parhaiten. Ja tuo taulujen tapetti on kyllä kiva, kesää kohti mentäessä voisi haeskella sitten taas jotain vihreämpää, mutta nyt nuo saa hetken hehkua punaisena. Minulle kun tuo punainen on niin kylpyhuoneen väri, niin silmää täytyy vähän totutella näkemään punaista muuallakin :))

  VastaaPoista

Kiitos ruusuista, risuista ja männynkävyistä; kiva kun Sinä kävit kommentoimassa :)