perjantai 3. joulukuuta 2010

Kun Suomi putos puusta ja sai palautuksia...

Rytminkääntöön paras lääke on hyvä seura ja mielekäs puuhastelu. Niimpä sovimme hyvän ystävättäreni kanssa, että lähdemme heti aamusta joulukaupoille, jei!

Jäi sitten näiltä tytöiltä ajattelematta, että se on sitten pitkää viikonloppua edeltävä perjantai, ja puoli Suomea on saanut veronpalautuksia (ja toista puolta ottaa ottalohkoon, kun ovat maksaneet mätkyjä) ja kaikki tahtoo päästä ostoksille! Oli meinaan liikenteessä ihan muutama muukin ;)
Kaupat on kyllä täynnä kaikkea kaunista, herkullista, ja ihanuutta. Minun ostoslistalla oli verhoa, liinaa, tyynyä, kynttilää (auts, ei niitä saa ostaa!!!), koristetta ja krääsää. Ruokakaupasta piti ostaa sitä-sun-tätä-sun-tota, kun leipomisinspiraatio vaatii veronsa, mutta siitä sitten syntyy kyllä herkkua! (Ainakin toivoisin niin.) Niin siinä päivä hujahti, jalat väsähti, aivo uuvahti ja silmät siristyivät kaikesta kimmellyksestä. Mutta pakko tunnustaa, mieli on iloinen, suu hymyssä ja rinnassa hyvä tunne. Joskus on ihana hipeltää kaikkea kaunista, silitellä silkkistä, samettista ja puuvillaistakin, ihastella ja kauhistella, sekä samalla ehkäpä ostaa itsellekin jotain pientä...

10 kommenttia:

 1. :D Näenkö mä, että tuossa on KAKSI Sinellin kassia??? Ja onko tuo yksi ompelukone? Vähänkö mä odotan, että mitä meinaat tehdä!

  Olen kyllä miettinyt, että miksi mä en valinnut ammatiksi somistajaa vaan *piip*. Olisin ihan haltioissani kun saisin hipelöidä kaikkea kaunista ja miettiä, mikä myy.

  VastaaPoista
 2. Oli kyllä niiiiiin mietitty, notta mikä myy! Runsauden sarvea lisää vieläpä se, että kaikkea on, ja _paljon_.

  Ja näet kylläkin ihan väärin. Ei siinä ole kuin yksi Sinellin (isoin)paperikassi. Ja yksi jätti hemtex, kaksi kodin ykköstä, kaksi täyttä ruokakassia, yksi automarketin kassi kun sisälsi sitä ihanaa uutta Crystal-lankaa, eri väreissä... Ja kyllä, siinäpä on vielä ompelukonekin! Suunnitelmia on kovasti, aikaa hirmuvähästi, katotaan mitä siitä sitten syntyykään ;)

  VastaaPoista
 3. oi,oi... olisipa minullakin sama tilanne, heti olisin lähtenyt shoppailemaan eurot sileiksi yhdessä muiden onnellisten kanssa... Minä sain mätkyjä niiiin monta euroa, että talous on tiukalla. Pitää kai vain syyttää itseään, ettei ole tajunnut verotuksessa olevan jotakin pielessä. Pitää jättää ihanat, ihanat shoppailut tulevaisuuteen...Sillä välin nautin tuon sinun kassimäärän katsomisesta :).

  VastaaPoista
 4. No sitten pitää tehdä niin, että kassin sisällöt pitää saada mahdollisimman pian työn alle, ja sinunkin ihailtavaksi! :) Tulossa siis poustauksia muunmuassa itsenäisyyspäivän hirmuvaltavista leipomuksista (Liiottelu lienee nimeni, kun lähti vähän taas lapasesta), kimaltelevista kutimista, ilosen korneista tonttuverhoista sekä kynttilöistä! Ja kaikesta muustakin, kohta aletaan askartelemaan porukalla :))

  VastaaPoista
 5. Mites, kuinkas tässä ei nyt mainita mitään mistään ostetuista joululahjoista?

  nim.merk. huolestunut

  VastaaPoista
 6. Oijoijoijoijoi!! Siinä on kassi poikineen!!! Meidän palautuksilla ei paljon juhlita.. taidettiin saada suunnilleen satku miehen kanssa yhteensä. No, onneks ei mätkyjä.

  Jatkoa ootellessa..

  VastaaPoista
 7. Aaah...mulla tuo on vasta edessä.. Palautukset polttaa pussissa, mutta vielä maltan vähän, koska oikeasti ei sitten kuitenkaan huvita. Mutta jos vain väkisin lähtisi, saattaisi se hiplailu ja tonkiminen alkaa innostaa...

  VastaaPoista
 8. Kuulostaa hauskalle rytminkäännölle!
  Mää pistin palutuksia palaan tänään joululahjoihin.Miehen palautukset laitetaan aina säästöön ja mää pistän aina omani meneen samantien...tai monesti jo ennen kun ne on ees tullu :P :D

  VastaaPoista
 9. Nyt täällä odotetaan, että mitä saat aikaiseksi!

  Mä sain elämäni suurimmat veronpalautukset. Ja meillä on pojat jokseensakin täpinöissään, sillä äitipä varasi koko jengille etelänmatkan tammikuulle. Ja vieläpä tarjouksesta :o

  Nyt mä vaan toivon, että ollaan reissun alkaan kaikki terveitä.

  VastaaPoista
 10. Vou! Etelänmatkaa ja kaikkea, kuulostaapa ihanalta! Ja siis minähän muistin saavani palautuksia vain 30eepoa, enkä siis niinkään niiden takia hypännyt matkaan kulutusjuhlaan. Siksipä olikin ihan kiva yllätys, kun olin näemmä unohtanut yhden nollan tuosta palautussumman lopusta :)

  Ja Liisa, näit ihan oikein, joululahjoja en ostanut kuin yhden pehmeän paketin. Loput olisi tarkoitus vielä tässä tehdä itse, jahka kerkiän ;)

  VastaaPoista

Kiitos ruusuista, risuista ja männynkävyistä; kiva kun Sinä kävit kommentoimassa :)