maanantai 20. joulukuuta 2010

tonttukranssi

Tykkään tehdä kransseja, tai no siis koristella niitä :) Niistä saa nopeasti näyttäviä sekä persoonallisia, ja niitä on kiva antaa lahjaksi. Tänä jouluna tein vain kaksi kranssia, hauskojen pikkutonttujen innoittamana.
Molemmissa kransseissa on olkinen, letitetty kranssipohja, mikä on maalattu valkoisella spraymaalilla. Ensimmäiseen kranssiin kieputin viininpunaista ruutunauhaa, mistä tein myös erillisen rusetin minkä kiinnitin kuumaliimalla paikoilleen. lisäksi ekassa kranssissa on Sinellin alekorista löytyneitä piparipoika ja -tyttö nappeja, sekä pienen pieniä piparimuotteja kuumaliimalla kiinnitettynä. Ja nuo hauskat pikkutontut taisivat olla minimanista taikka vapaavalinnasta tms.

Toisessa kranssissa on liimattuna koristeeksi pikku käpyjä, lumihiutalepyykkipoika (molemmat hypänneet joskus matkaani Tiimarista) Sekä punaisesta ekopaperista leikattu sydän, missä on hyvän joulun toivotukset ääriviivatarroin (ne on aina joskus ruman käsialan pelastus :))
Lisää kranssi-ideoitani löytyy tunnisteen kranssit-kohdasta.

Ylemmän tonttukranssin sai piparkakkutalomestaritar, ja alemman sai hänen isosiskonsa :)

3 kommenttia:

 1. Hihihihihihihi, tiedän kelle menivät!

  VastaaPoista
 2. Tuossa isosiskon omassa nuo tontut näyttää olevan ihan hukassa, ihan kuin toinen pälyilis toista, että mihin se nyt taas on kerennyt. Pihalla kuin männynkäpy.

  VastaaPoista
 3. Mistäs nää ne tiiät :))

  Ne taitaapi olla piilosilla, tai sitten ne leikkii jotain hippaa, mene ja tiiä tommotteista tontuista.

  VastaaPoista

Kiitos ruusuista, risuista ja männynkävyistä; kiva kun Sinä kävit kommentoimassa :)