torstai 6. tammikuuta 2011

Lopetteleva loppiainen

Perinteikkäästi keräilen osan joulusta pois loppiaisena, ja niin kävi tänäänkin. Tontut ovat laatikoissaan, pallot paketeissaan ja osa valoistakin otettu pois. Pikkuhiljaa joulu tulikin, niin hissukseen se menköötkin. Pyykkikone on kieputtanut kierroksiaan ja varasto täyttyi laatikoista. Haave kunnollisista varastohyllyistä sai taas lisäpontta. Kaikkea en kumminkaan raaskinut kerätä pois. Joulu on vielä verhoissa, tapeteissa, valokransseissa sekä -palloissa, valokuvissa, muistoissa ja vatsamakkaroissa :)

Ja hei, sain kuin sainkin ennen joulua siskolta piparkakkutalon! Tämä on se "semmoinen pieni, yksinkertainen ja ihan tavallinen piparkakkutalo":


Aikasta hieno! Tonttujen talo oli punavalkoinen, niin kuin jouluna kuuluukin olla. Ja loppiaisenahan piparkakkutaloille käy näin;

2 kommenttia:

  1. Ja olipahan muuten herkullisen näköinen piparkakkutalo! Mitä enemmän koristeita, erityisesti sokerikuorrutetta, sen parempi!

    VastaaPoista
  2. Tontut ovat laatikoissaan, pallot paketeissaan... ollapa yhtä järjestelmällinen, mutta kun ei niin ei: minä vaan riivin kaiken paperikasseihin ja kassit kuskasin komeroon, hartaasti toivoen että Tytöt eivät toteuta kesäkuista keppostaan ja koristele koko taloa joulukuntoon keskellä kesää! Valoista jätin minäkin suurimman osan pimeyttä puolittamaan. Olkoon nyt ainakin Nuuttiin asti, ehkä jopa Kynttilänpäivään. Pimeitä talven ööööitä näin ehkä valaistaaaaaaan!!!

    VastaaPoista

Kiitos ruusuista, risuista ja männynkävyistä; kiva kun Sinä kävit kommentoimassa :)