tiistai 18. tammikuuta 2011

Klik klik klik

No niin. Peli on pelattu. Jotkut tarkkasilmäset ehkäpä muistaa minun aijemmin ilmoittaneen, että en tilaa mitään netistä. En. Ja juuri mitään en ole kyllä tilannutkaan, jollei nyt sitten lasketa yhden kodin verran säilytystilaa IKEAsta, ja muutamaa askartelujuttua, paperia sekä koristetta, mitkä olen tilannut suoraan muilta askartelijoilta. Niin ja yksiä hienoja korvakoruja, mitkä huusin huuto.netistä ihan käsittämättömän halvalla. Mutta muuten olen pysynyt visusti erossa sivustoista, mihinkä liittyy "ostoskori"-toiminto. Kunnes....

Ihan ohimennen piipahdin katsomaan Suurikuu sivuilta ale-kirjoja. Ja mietin mitä kaikkea kätevää voisinkaan tehdä uudella Big Shotillani, joten ihan vaan pikkasen poikkesin Klemmarikellarin sivuille tutkailemaan. Niin, ja sitten osallistuin Korukoplan kivaan haasteeseen, ja ideoinnin innoittamasiseksi päätin tutkailla Korutaivaan helmeilevää tarjontaa...


Ja sitten kuului klik klik klik. Mitenkään sen enempää erottelematta, sormella osottelematta taikka alleviivaamatta kerrottakoon, että ne kaikki klikkaukset tekivät yhteensä postimaksuineen 260e. Ihanan halpaa............ Onneksi en ostanut vuodenvaihteen alennusmyynneistä kuin yhdet kauniit kengät sekä uudet lankakorit, ja katsastuskin on vasta maaliskuussa, joten auton voi huoltaa vaikka sitten ensikuussa ;) Ja enkä mä nyt muutenkaan sillä kauheita kerkiä ajelemaan, kun mun kaikki likenevä aika menee näemmä askarrellessa kortteja, koruja ja lukiessa kirjoja. Ehkäpä seuraavat 10vuotta.

8 kommenttia:

 1. Ja taas en voi muuta kuin hymyillä lukiessani tätä. Postipakettaja on ihana odottaa ;)

  VastaaPoista
 2. Juu, vaarallisia ovat nuo nettisivut!

  VastaaPoista
 3. Minä jo ihmettelinkin, että missä Haltiakummi oikein seikkailee, kun blogi ei päivity. Nythän se sitten selvisi:)
  Ja niin kuin tuolla edellä jo todettiin niin paketteja on kiva odotella!

  VastaaPoista
 4. Laita ostokset näytille kun saat ne

  VastaaPoista
 5. Aina kun nuorisoa varoitellaan, että netti on vaarallinen paikka, niin aikuisille sitä vasta pitäisikin toitottaa! :)

  Ja oikeasti en ole kyllä ollut nettiin hautautuneena, hullun kiilto silmissä klikkaillut menemään, vaan ihan kyllä palkkatyöt ja maailman pelastaminen on verottanut aikani, hermoni ja yöunenikin. Toisaalta, sillä juurikin annoin itselleni salaa vähän niin kuin luvan klikkailla, koska kaikki maholliset ja mahottomat pyhät on painettu töissä, joten kaippa sieltä jotain ylimääräistä rahallista korvaustakin on tulossa ;)

  Ensin kyllä mietin että kehtaanko paljastaa shoppailujani, mutta joo, enhän mä nyt tietenkään kehtaa olla makeilematta niillä! :D

  Yritän etsiä helmilli semmoiset kätevät rasiat, niin esittelen sitten ne kaikki; uudet, vanhat, saadut, ostetut ja lainatut. Kirjoja en kyllä taida tohtia kuvata tänne iloksenne, sillä kyseisessä tilauksessa ei ollut ainuttakaan "näin kasvan ihimisenä viisaaksi, intellektuelliksi ja tasapainoisen pohtivaksi maailman kansalaiseksi". Noup, ne oli kyllä ihan kaikki kummimuruille synttärilahjoja, ja ryytyneelle kummitärille aivojen nollauskamaa, elikkäs Vareksia ;)

  Ja josko päivittäisin muutenkin noita askarteluhankintojani, jotain tuli haalittua ennen ja jälkeen joulun Sinellistäkin, ja olen saamassa ihanan Bloginamun Piialta kaukaa pohjosista, joten joo, ihan varmasti tulen vielä teille makeilemaan ihanilla uutuuksillani! :))

  (Lupaatte sitten olla ihan että oooh, iih, aah, onpa ihania! Ja lisäkannustukseksi lasketaan sen suuntaset kommentit kun "mahdoit saada halvalla!")

  VastaaPoista
 6. Mihin mun kommentti on häipynyt? Tähän sun blogiin on kyllä varmaan laitettu nyt sellainen joku esto, etten meinaa pystyä kommentoimaan näitä shoppailupostauksia lainkaan. Mulla "voisi" olla sillä rintamalla paljon sielunsisaruutta jaettavana.

  Joo, tahtoo nähdä kaikki! Sanon sitten, että eräät ne eivät hallitse itseään ja kummallista on maailman meno, kun tavaraa vaan pitää saada... :D

  VastaaPoista
 7. Se se olisikin kieroutunut esto, jos Mirka sinun kommenttisi suodattuisivat roskapostiksi, ainakin tekstissä mainittaisiin hillitön shoppailu :)))

  On se kyllä piinallista tuommoisten postipakettien odottaminen! :D

  VastaaPoista
 8. Mää mieluiten ostaisin kaiken netistä :P
  Korutaivaassa kävin "työn merkeissä" toissa viikolla....oon vaan aina tilannu netin kautta...vaikka meiltä on sinne n. 2kilsaa....

  Mukavaa alkavaa viikkoo! :)

  VastaaPoista

Kiitos ruusuista, risuista ja männynkävyistä; kiva kun Sinä kävit kommentoimassa :)