perjantai 28. tammikuuta 2011

kihlattujen onnittelukortti


Pitihän noille ihanille tehdä kihlakorttikin. Olen nähnyt blogeissa ihastuttavia ruudukkokortteja, ja semmoinen piti sitten minunkin väkertämän. Taas tuli eteen uusia hankintoja; paperileikkuri :) Kyllähän se Fiskarseillakin sujuu, kuhan on viivottimen ja merkkausten kanssa tarkkana. Mutta onhan se vähän semmoista varmistamisen varmistamisen varmistamista. Mutta tämmöitteen hauskan ruudukkokortin väsäsin yön pikkutunteina, ja siksi kuvissa hivenen hämärät sävyt. Mielestäni hykerryttävän hauska idea, että kortti aukeaa tuosta keskeltä ja ruudukot sulkevat kortin lomittain.


Onnittelu värssy on Uppo-Nallen viisauksia, ja sopi kuin nenä päähän näille rakkaille. Kälyllä on paaaaaljon nätimpi käsiala kuin minun harakanvarpaat, joten kiikutin valmiin kortin suosiolla hänelle runoiltavaksi :)


Minulla on edessä oikein mukava vapaa viikonloppu, jei!
Iloa, vapailua, onnea sekä mukavuutta 
toivotan myös teidän kaikkien viikonloppuunne!

6 kommenttia:

 1. Komea kortti. Minunkin mielestä tuo keskeltä aukeaminen ja lomittuminen on hykerryttävän hauska idea.

  VastaaPoista
 2. Kaunis kortti! :) Olisi kiva askarrella itsekin enemmän,mutta jotenkin olen pitänyt sitä niin kalliina. Tai sitten itse olen ostellut vaan kalliista askarteluputiikeista. Ja ikäänkuin ompelu ei olisi kallista?!!? Varsinkin silloin kun ostaa uutena pienestä putiikista hyvälaatuisia materiaaleja :D

  VastaaPoista
 3. Kiitos! :) Tätä korttimallia teen salettiin jatkossakin, on se niin hykerryttävä. Ja kyllä birdiebabe, askartelu on juurikin niitä touhuja, mihinkä saa uppoamaan ihan niin paljon rahaa kuin tahtoo. Periaatteessa halvoistakin aineksista saa kyllä tehtyä vaikkasta mitä, mutta ongelma taitaa ole se, että homma lähtee aina lapasesta; vähän kaikkea pitää olla, jos vaikka sattuu tarvitsemaan. Eli juurikin niin kuin ompeluksissakin käy! ;))

  Pitääkin ensiviikolla poustailla noita askartelu JA helmeily hankintoja... Jotenkin kun oikein pyörittelen, niin saan varmaan käytettyä sanontaa "kuin rahaa pankkiin laittaisi!" [tai sitten en...] ;)

  VastaaPoista
 4. Oletpa väkertänyt! Hieno kortti. Itsekin olen vähän koukuttunut korttien tekemiseen ja varsinkin kivojen papereiden käyttämiseen niissä.

  VastaaPoista
 5. Kiitos Sini :) Tässä kortissa oli melkosen paljon väkerreltävää, mutta kiva sitä oli tehdä kun sai hykerrellä jo suunnittelu vaiheessa :) Minäkin olen tykästynyt jos jonkinlaisiin papereihin; välillä silmää miellyttää vanha maalaisromantiikka, välillä retroilevat värit, välillä naivistiset kukkaset ja välillä utuiset koukerot. Vielä kun oppisi käyttämään niitä kaikkia, ja raaskisi yhdistellä mielin määrin, muttei kuitenkaan ylettömästi..

  On se vaan ihanaa, haasteellista, hauskaa, mukaansa tempaavaa, hykerryttävää ja palkitsevaa :))

  VastaaPoista
 6. Oi miten lutunen kortti! Ja tosi nokkela tuo aukaisumekanismi. Pistetäänpä korvan taakse :-)

  VastaaPoista

Kiitos ruusuista, risuista ja männynkävyistä; kiva kun Sinä kävit kommentoimassa :)