maanantai 31. tammikuuta 2011

Paketillinen onnea ja sylillinen kiitoksia!

Voi miten ihanaa onkaan saada muutakin postia kuin laskuja :D Ja tämmöisen huippuihanan paketin sain pohjosista asti Piialta, voitettuani arvonnassa bloginamun. Voi että mua onnellista! :))


Paketissa oli vaikkasta mitä! Talvisia leimoja, tarroja, laaserleikattuina kuvioina huopaset isot lumihiutaleet ja puinen poro, ihania "ruttusia" paperikukkia, pieniä lumihiutalenappeja, aivan valtavan upeita erilaisia valkosia papereita sekä vielä boonuksena nuo todella söpöset pienet valkoiset kukat, kristallikeskustoin. Aivan ihania! Ja minä kun olin vielä haaveillut tuommoitteesta lumihiutale-leimasimesta, ja niitä katsellutkin nettikaupoista todetakseni että kaikki muutkin taitaa niistä tykätä, kun varastot on monessa paikassa ehtyneet niiden osalta. Niin nytpä minä voitin itselleni nuo ihanuudet!


Mahottomasti kiitoksia Piia ihanasta lahjasta, todella kauniissa paketissa! Ja vielä kerran iso KIITOS kivasta askartelevasta joulukalenterista blogissasi! Sieltä sai monia kivoja ideoita suoraan toteutettavaksi ja muulloinkin tuunailtavaksi. Ihanaa kun osaat, jaksat, halusit ja viitsit koota kaikkia tuommotteita hauskoja ideoita ja selkeitä ohjeita meidän muidenkin iloksi ja puuhasteltavaksi. Ehkä minäkin sitten joskus isona :)

Ihanaa kun täältä blogimaailmasta löytyy kaikenlaisia taitavia, innokkaita, osaavia ja viitseliäitä ihmisiä, jotka haluavat jakaa hienot ideansa muillekin toteutettavaksi. Minä arvostan Teitä kaikkia kovasti, ja yritän muistaa kertoakin sen aina välillä blogeissanne piipahtaessani. Tuossa vieressä, oikealla puolen, näkyykin monta ihastuttavaa blogia, joiden tekemisiä, taitoja, ideoita ja viisauksia arvostan kovin.
Kiitos Teille kaikille! -->

1 kommentti:

  1. Kylläpä tulin iloiseksi puolestasi luettuani tämän iloisen juttusi! Ihanan lahjan sait kauniissa paketissa vielä!

    VastaaPoista

Kiitos ruusuista, risuista ja männynkävyistä; kiva kun Sinä kävit kommentoimassa :)