tiistai 31. joulukuuta 2013

Valkoista valkoisella, ja vähän valkoista.

Vuoden viimeiseksi postaukseksi pääsee valkoinen hääkortti. Se samalla myös täydentää tämän vuoden BigShot-haastettani. Muutama stanssi näyttää jääneen käyttämättä, jokusta niistä olen kyllä käyttänytkin, mutta niitä ei voi vielä julkaista :) Mutta osa jäi kyllä vallan paitsioon, joten taidanpa lahjoittaa ne tutulle nuorisotyöntekijälle.

Tämän kortin tein siskoloisten ystäville, jotka juhlivat häitään näin vuoden vaihtuessa.


Tein kortin 13x13cm valkoiselle 2-osaiselle korttipohjalle, toisesta 13x15cm kokoisesta korttipohjasta taitoin haitarikortin, minkä ensimmäinen osa oli 13cm, ja seuraavat taitokset 4,5cm+4,5cm+3cm+3cm. kiinnitin tämän taitellun korttipohjan varsinaisen 13x13cm kortin kanneksi. Näin onnittelut voi kirjoittaa perinteisesti kortin sisälle. Haitarikortin koristeiksi käytin valkoista helmiäiskartonkia ja sen taustoina luonnonvalkoista kartonkia.

Kohokuvioin lumihiutale-kohokuviointitaskulla kortille taustan. Die-Versionsin Cut the Cake-stanssilla leikkasin kakkukuvion valkoisesta helmiäiskartongista, ja kohokuvioin samalla stanssilla kakun luonnonvalkoiselle kartongille, minkä leikkasin saksilla varovasti irti. kohokuvioituihin kakun "kuvioihin" laitoin koristeeksi ja korostukseksi erilaisia Stickles-kimalleliimoja, Silver, Diamond ja Star Dust.


Fiskarsin lävistimellä leikkasin sydämen, pienet lumihiutaleet on leikattu jollain halppislävistimellä ja nauhassa oleva solki on tehty Memory Boxin Simple Buckles-stanssilla, kaikki on leikattu valkoisesta helmiäiskartongista, ja koristeltu Star Dust-kimalleliimalla. Solkeen ja sydämeen on lisäksi laitettu paljon Glossya tuomaan kiiltoa sekä 3D-vaikutelmaa. Lumihiutaleet on kiinnitetty 3D-tarrapaloilla, kaikki muut osat on kiinnitetty kaksipuoleisella teipillä.


"Onnea"-teksti on leimattu helmiäiskartongille Archival Brilliance Starlite Black musteella, ja vielä korostettu, eli embossattu, kirkkaalla kohokuviointijauheella. Valkoinen satiininauha löytyi varastoista, ja siitä tein vielä rusetillisen vyötteen kortille. Kortin sisäosa ei päässyt näihin kuviin, mutta sieltä löytyy valkoinen kartonki luonnonvalkoisella kartongilla kehystettynä, ja koristeena yksi valkoisesta helmiäiskartongista leikattu vähän isompi lumihiutale. Valmis.


Tällä valkoisella hääkortilla osallistun myös tämän kertaiseen Korttisirkuksen haaste # 10: Valkoinen/kerma.


Näihin kuviin, näihin tunnelmiin, toivon oikein onnellista, rakasta, hyvää, onnistunutta, muistorikasta sekä uutuuksia täynnä olevaa vuotta 2014 niin Sinulle, kuin minullekin. Kohdelkoot 2014 meitä kaikkia hyvin.

ONNELLISTA VUOTTA 2014!

18 kommenttia:

 1. Herkullinen kermakakkukorttisi saa hyvälle mielelle. Kaunista!

  VastaaPoista
 2. Ihana kortti!
  Toivon sinulle onnellista ja iloista vuotta 2014! Toivottavasti nähdään pian :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kepposka! Ja kiitos toivotuksista, vastavuoroisesti toivon sinulle hyvää, onnellista, rauhallisempaa ja edes vähän tasapaksumpaa tätä vuotta :)) Kunhan käytte siellä maailmalla reissaamassa, niin yritetään sitten näkyillä <3 Eiks joo :)

   Poista
 3. Tulipa upea! Hääpari oli varmasti myös otettu!

  Ihanaa, Onnellista ja Aina Parempaa Uutta Vuotta rakas Haltiakummi! Minäkin toivon, että nähdään pian!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Leonida <3 Kortista tuli muutes aikasta painava, kun siihen tuli niin paljon noita kartonkisia kerroksia. Tämä lienee painavin kortti, minkä olen tehnyt :D

   Kiitos toivotuksista, itse toivon sinulle myös onnellista, parempaa, eteenpäin vievää ja muistorikasta tätä vuotta! :) Jos nyt kuitenkin ennen pääsiäistä yritettäisiin näkyillä, lähes perinteisesti pääsiäisenä sitten viimestään ;))

   Poista
 4. Tosi kivaa että lähdit mukaan Korttisirkuksen haasteeseen:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nanna kivasta haasteesta, ja kiitos kun jaksat <3

   Poista
 5. No wau!!!! Kiitos kiitos kiitos!
  Uskaltaako tuota taviksille antaakaan? On kyllä tosi upea ja tuo haitarimaisuus sopii täydellisesti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ollos hyvä siukku :) Ja tietty uskaltaa antaa, annettavaksi se on tarkoitettukin.

   Poista
  2. Niin juu, ja siis sähän se haastavimman jutun joudut tekemään - sinne täytyypi vielä sisälle kirjoittaa toivotukset :))

   Poista
 6. No voi että on kaunis! Kyllä "pelkällä" valkoisella saa tyylikkäitä kortteja. Ja voi käyttää vaikka mitä kohokuvionteja ja stansseja ilman että näyttää liian täydeltä tai "sillisalaatilta"

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Paula :) Intouduin sillä tuohon Korttisirkuksen haasteeseen mukaan, että en ollut aijemmin tehnytkään korttia vain jollain värillä. Ja kun tiesin olevan käyttöä hääkortille, ja siihen mielestäni valkoinen sopii, niin kiva oli tätä tehdä. Paljon tekee tosiaan noilla eri stansseilla ja kohokuvioinneilla. Mielestäni tähän korttiin sopi hyvin tuommoinen "ronskimpikin" kohokuvioitu tausta, ilman että kortista tuli, niin kuin jo sanoitkin, sillisalaattia :) Paljon teki myös erilaisilla kartongeilla, tuo korttipohjan valkoinen on sellaista röpeliäistä kartonkia, luonnonvalkoinen on basic-kartonkia, eli siinä on hentoja raitoja, ja tuo koristuksissa käytetty helmiäiskartonki kuultaa kyllä todella kauniisti. Niistäkin sai paljon ilmettä näin yksiväriseen korttiin.

   Täytyykin joskus kokeilla jollain muulla värillä "yksiväristä" korttia, heti mietin että esim. erilaisista vihreistä voisi tulla kiva kortti...

   Poista
 7. Aivan ihania nämä! Oot kyllä taitava, pakko se on taas todeta. :)
  Kaikkea hyvää, ihanaa ja mukavaa sinulle tälle vuodelle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, kiitos Taina <3 Ja kiitos, toivon samaa sinullekin! :)

   Poista
 8. Tämä on kyllä todella kaunis!Oikein ihanaa ja luovaa uutta vuotta 2014!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Viipula! :) Ihanaa, luovaa, onnellista ja hyvää tätä vuotta sinullekin!

   Poista
 9. Heippa, Seurasit blogiani, mutta sen oli aika päättyä. Uusi blogini aloittaa samoilla kujeilla täällä: http://elamanaallokossa.blogspot.fi/ Pohdis

  VastaaPoista

Kiitos ruusuista, risuista ja männynkävyistä; kiva kun Sinä kävit kommentoimassa :)