torstai 19. joulukuuta 2013

19. Tonttuiluhommia


Tämä päivä on mennyt tonttuiluhommissa. Kun pääsipäs käymään niin, että huomasin lähes kaikkien lahjojen olevan hankkimatta :) Reteesti painelin ensimmäiseen ostoskeskukseen, suunnitelmissa selkeät reitit mm. lelukauppaan, kultakauppaan ja kirjakauppaan. Vaan kuinkas kävikään, yhdestäkään kaupasta en löytänyt etsimääni. Siinä kohtaa meinasi ruveta jännittämään, kun tosiaan sitten ihan jopa yksi lahja oli etukäteen hankittuna. Mutta eipä huolta, auton nokka kohta Prismaa, tai siis paikallista Rismaa, ja toiveikas pyörähdys hyllyjen väliin, sekä muihin automarketin myyntipisteisiin - ja niin on kaikki lahjat ostettuna. Ei minun listassa toki ole kuin viitisentoista nimeä, ja osalle tein yhteishankintoja, mutta mielestäni siltikin melko hyvin ja reippaasti toimittu :)

Ja koska täällä(kin) on liikkeellä kaikenlaisia tonttuja, niin en nyt tohdi laittaa tähän minkäänlaista kuvaa lahjuksista. Joten tässäpä teille kuva kaikista ihanista joulukorteista, mitkä posti on minulle tähän mennessä kantanut. Ihastuttavan monta itsetehtyä korttia, ja paljon sellaisia nimiä, joilta vaan on niin ihana saada kortti hymyillyttämään, ilahduttamaan, hykerryttämään ja onnellistuttamaan :) Ei voi mitään, on ne vaan ihaneja. Siis nuo korttien lähettäjät.Jäipäs tänä vuonna viime metreille,
siis lähteminen lahja retkeille.
Mutta nyt on haalittuna kaikenlaista,
niin ostettua kuin valmistettavaista.
Päivät meinaa käydä vähiin, 
vaikka ottais yötkin kehiin.
Mutta kyllä tässä kerkiää vielä vaikkasta mitä,
ennen kuin on aika juhlia sitä!


* 5. yötä jouluun *

4 kommenttia:

 1. Onpas tullut jo tosi monta korttia! Meille on varmasti alta kymmenen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, olikohan se toissapäivä, kun niitä tuli yht aikaa kymmenen! Kosolti hykerryttävää :)

   Poista
 2. Huh, mä oon menossa tänään kaupoille. Ihan kauhistuttaa. Varmaan mitään ei enää ole, mutta ihmisiä on aivan liikaa :) Ihanaa joulun aikaa! Kiitos viestistä <3 palaan siihen pian.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siellä kaupoilla oli kyllä vieläkin ihan hämmentävän paljon väkeä, ja voin vaan kuvitella mitä se on tänään, kun on perjantai, monet lähtee tänään jo joululomille, ja viikonlopulle on suunniteltu sitä ja tätä ja tota tekemistä, ja vähän kaikkea pitää "pikasesti" hakea kaupasta... Muista pitää Sini kahvilatauot, ja katsella sitä väen kuhinaa, niin kyllä se siitä :)

   Oikein ihanaa joulun aikaa Sinulle! <3

   Poista

Kiitos ruusuista, risuista ja männynkävyistä; kiva kun Sinä kävit kommentoimassa :)