maanantai 16. joulukuuta 2013

16. Pimeydessä


Tänään lienee yksi joulukuun pimeimmistä päivistä, ja aikasta hankala on ottaa kuvia ulkona, mutta tässäpä silti joitain paloja parvekkeen joulukoristuksista.


Toisten mielestä lienee turhista turhin, mutta minun mielestä oikein hyvä idea Ingvarilta - IKEAsta ostettu pikkuinen muovikuusi. Kuusi sai koristuksekseen viime vuonna tekemäni Swarovskin kristallikoristeet, eikä sitten muuta tarvittukaan. Koristeet kimaltelevat kauniisti vieressä olevien lyhtyjen loisteessa.


Seinälle ripustin myöskin IKEAsta hankitun muovisen havukranssin, eipähän ainakaan neulaset varise :) Kranssiin pujottelin myöskin viimevuonna tehtyjä rautalanka sydämiä, missä myös kimaltelee koristuksina Swarovskit.

Pikkulyhtyihin laitoin tänä vuonna kaamosvalot, mutta isossa lyhdyssä olen pitänyt isoja öljykynttilöitä, ne kun palavat melkeinpä viisi päivää kerrallaan. Lyhty kun on tuolla parvekkeen nurkassa, niin sen valo näkyy kauniisti makkarin ikkunan kautta olkkarin sohvannurkkaan asti. Lyhdyn vieressä kukkakaupasta ihan itse itselleni ostama "joulukukka", missä jotain vihreetä ja hopeahärkkää, mutta kun tuo kastelukannu oli niin soma, niin pakkohan se oli saada :) Sellaisia pimeitä kuveja tällä kertaa.Havuja ja kuusia,
vaan ovatkin muovia ja uusia,
Ingvarin sinikeltaisessa kaupassa,
tuo kävi ne jo lokakuussa ostamassa.
Mutta kestävät ne monta vuotta,
ja voi niistä tehdä aina uutta.
Pimeässä ne kauniisti koristaa,
niitä lyhdyt somasti valoistaa.


* 8. yötä jouluun *

2 kommenttia:

  1. en olekaan tuota kuusta ennen nähnyt, tosi hyvä idea :) toivottavasti ensivuonnakin myydään vielä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö olekin kiva :) Ja se tosiaan näyttää melko läheltäkin ihan aidolta, vasta kun menee hiplailemaan, niin muoviseksi huomaa. Itse opin viime vuonna, että nämä menee sieltä hetkessä, ja sillä ostin omani heti lokakuun lopussa, kun IKEAn joulutuotteet tulivat jo myyntiin. Sinänsä karmivan aikaista, mutta jos meinaa saada omakseen, niin pitää ostaa jo heti ajoissa :)

      Poista

Kiitos ruusuista, risuista ja männynkävyistä; kiva kun Sinä kävit kommentoimassa :)