keskiviikko 4. joulukuuta 2013

04. Tonttulaisia


Aijemmin tuunailemistani kalentereista toinen lähti postin kuljettaman eteenpäin, ja tarvitsi matkaansa kortin. Ja kerta kyseessä oli tonttuilua, niin kortinkin piti olla tonttuileva :)


Valkoiselle 15x15cm korttipohjalle leikkasin 14x14cm taustan punaisesta helmiäispaperista. Samasta punaisesta helmiäispaperista leikkasin myös tällä sydäntanssilla ison sekä pienen sydämen tontun vartaloksi ja lakiksi, lisäksi leikkasin kaksinkerroin taitetusta samaisesta paperista tumput ja saapikkaat, vai olisiko nuo jopa huopikkaat :) Letin letitin haalean beigestä puuvillalangasta.

Valkoisen helmiäiskartongin kohokuvioin BigShotilla Sizzixin kohokuviointi taskulla nro.658628. Ostin muutes tuon ihastuttavan lumihiutalesetin syksyllä Sinellin nettikaupasta, kun kaveri vinkkasi niiden menevän kuin kuumille kiville, ja että niitä ei ole pitkään myynnissä. Niinhän siinä kävikin. En ole tuota settiä sen koommin missään nähnyt, enkä edes Sizzixin sivuilta löytänyt, mutta tässä linkki johonkin englantilaiseen nettikauppaan, mistä vähän näkee taskuparin kuviointia.

Kokosin kortin liimailemalla tontun osat valkoiselle kohokuvioidulle helmiäiskartongille, teippasin helmiäiskartongin punaiselle helmiäispaperille, mitä kiertämään laitoin vielä kivan jouluisen nauhanpätkän rusetteineen, ja teippasin punaisen helmiäispaperin korttipohjaan kiinni. Valmis :)

Korttisirkuksella on menossa Joulu-aiheinen korttihaaste #9, ja osallistun tällä kortilla kyseiseen haasteeseen.


Ohho ja kappas vaan,
mitäs nytten nähdä saan!
Siinä ois syrämiä jonkinmoisia,
saappaat, lettiä ja lapasia,
ja niistä tulikin tonttulaisia!
Hauskahan onkin tuo kortti,
eikä sitä taida saada Pertti,
Vaan nimi pienellä kultaisella
taitaakin olla .... :)


* 20. yötä jouluun *

12 kommenttia:

 1. Oi kun tuosta tuli hieno!!! Tuo lumihiutalepohja on kyllä kiva ja nuo sydämistä kootut tontut vaan jotenkin toimivat. Upea kokonaisuus, kyllä vaan on kortin saaja varmasti onnellinen (ja varsinkin siitä kalenterista).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti siukku :) Mustakin tuo kohokuviotaskun tekemä lumihiutale kuvio on kiva, tosin sommittelultaan vähän haastava moniin kortteihin, mutta jospa sitä pystyisi vielä hyödyntämään tämän vuoden joulukortteihinkin... (Mitkä ovat toki vielä suunnitteluasteella ;))

   Ja toivottavasti kortti kalentereineen kulkee perille, kun kummitus oli jälleen vähän hitaalla... Voi Suomen posti, älä mene lakkoon, älä.

   Poista
 2. Onpa kerrassaan KAUNIS kortti. Ihana suorastaan!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oih, KIITOS Pohdiskelija :)) Tässähän melkeinpä punastuu.

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos Kepposka, minusta nämä sydäntontut on hauskoja, ja tein niistä yksi vuosi kuvakalenterinkin :)

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Kiitos Maca! :) Ja eikös kuitenkin ole ihan tonttuna, vaikka onkin erilainen :)

   Poista
 5. Ihana kuvio tulee tuolla kohokuviointikansiolla! Upea kortti muutenkin :)
  Kiitos kauniista kommentistasi <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mari :) Itse olen kyllä tosi mielissäni, että olin kerrankin kartalla, ja hoksasin ostaa nuo kohokuviontitaskut, ja samantapaiset stanssitkin, mutta niistä sitten myöhemmin.

   Ja selasin ne kaikki läpi, ja ehdottomasti olen edelleenkin samaa mieltä kortistasi <3

   Poista
 6. Kiitos kun lähdit mukaan Korttisirkuksen haasteeseen:) Minä niin olen vailla hyvää tähtistanssia mutta en ole vielä löytänyt ja jää tältä vuodelta kyllä löytämättäkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nanna itsellesi tästä mukavasta haasteesta, Korttisirkuksen haaste on tällä hetkellä ainoa haaste, mihinkä yritän muistaa/ehtiä osallistumaan :)

   Itse juurikin huomasin, että tarvitsen jotain niin yksinkertaista kuin ympyrä-stanssin. Hassua, en ole noita perusmuotoja aijemmin älynnyt kaipailla, mutta nyt jotenkin tarvitsisin useampaankin projektiin ympyrää :)

   Poista

Kiitos ruusuista, risuista ja männynkävyistä; kiva kun Sinä kävit kommentoimassa :)