torstai 16. tammikuuta 2014

Pakkanen, siitä suomalainen tykkää!


Olen löytänyt itsestäni uuden puolen - pidän näistä pakkasista :) Oli jotenkin ihana eilen raahata kaikki mahdollinen petivaatteita, patjoja, koristetyynyjä ja krokomaatilejä myöten parvekkeelle tuulettumaan sekä pakastumaan. On myös jotenkin vapauttavaa aamusin miettiä, että mitä pukisi päälle - toppahousut, neuleet ja fleecet ovat näillä keleillä ihan hyväksytty vaihtoehto. Myös tuo kaunis pakkasen purema valo saa mieleni hihkumaan, siitä kun saa voimaa ja valokuvatkin melkeinpä onnistunee :p Ja ihana oli myös pitkästä aikaa kaivaa esille kaunis metallinen kakkuvuoka, ja tehdä jäälyhtyjä!Ainoa mikä ei pidä näistä pakkasista, on rakas autoni Pööpöti. Se on joka päivä mysteeri, että mikä ovi siitä aukeaa, ja mitkä ovet siitä pysyvät kiinni... Elämme jännittäviä aikoja :)

4 kommenttia:

 1. Jäälyhty on niin kaunis. Taidetaan viikonloppuna kokeilla poikien kanssa niiden tekoa. Laitetaan anopin vuuat uuteen käyttöön :)

  Meillä jäätyi lentoparkissa kanssa auton ovet. Takaluukun ovi on vieläkin jäässä. Toisesta tiivisteet irti. Että ei ole Pööpöti ainoa, joka kärsii pakkasista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mua vähän houkuttaisi semmoisen ison ämpärilyhdynkin tekeminen, sellaisen mitä ei saisi jäädyttää kokonaan, vaan pitäisi rikkoa ja tyhjentää sisus kynttilää varten... Mutta kun parvekkeelle ei mahdu niitä jäälyhtyjä kuin tuo yksi, niin jää ne isommat jäälyhdyt sitten toiseen kertaan/paikkaan/aikaan :)

   Käytin Pööpötiä taas tänään parkkihallissa sulamassa, ja siitä aukesi kaikki ovet sekä luukut. Mutta olihan se varma, että ei tarvinnut kuin kotiin ajaa (10km), niin jo oli ongelmia ovien kanssa - ilmeisesti se kerkesi siellä parkkihallissa ottamaan sen verran kosteuttakin sitten :p Woe woe, talviautoilu ottaa kyllä joillekin koville. Tosin tänä vuonna ei ainakaan (vielä) ole jousitukset jäätyneet poikki, niin kuin Pööpötin ja minun ensimmäisenä yhteisän talvena kävi... Se se oli halpaa hupia ;)

   Poista
 2. Miten sä saat noin kiiltävän tuosta jäälyhdystä?
  Ja tuo muottimalli on kyllä todella nätti <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä kokeilin keittää veden, ennen kuin tein ton lyhdyn. Joskus sillä tulee kirkkaampi lopputulos, ihan aina ei :) Tuo on kyllä tosi kaunis kakkuvuoka, itsekin tykkään kovin, ja sillä tulee herkullinen pinta kakkuun.

   Poista

Kiitos ruusuista, risuista ja männynkävyistä; kiva kun Sinä kävit kommentoimassa :)