keskiviikko 29. tammikuuta 2014

Pöllömpiä yllätyksiä ♥

Siskoloiset rakentavat tosiaan taloa, mistä voi lukea heidän blogistaan Omakotikotitalomme. Uuteen taloon muuttaa yksi uutukainenkin :) Tulevan uutukaisen huoneeseen maalasimme siskon kanssa yhdessä puun tässä taannoin, siitä voitte lukea hauskan kertomuksen heidän blogistaan täältä :)

Tein puuhun yllätyslahjaksi lehtiä DCWV Emerald Garden paperikosta erikokoisilla sydän-stansseilla leikkaamalla. Lisäksi tein kolme kissapöllöä :)


Luonnostelin pöllöt "päästäni" kartongille, ja leikkasin niistä taitteen avulla symmetriset kaavat.


Valitsin keskenään sopivat kartongit, ja leikkasin niistä pöllöille päät, vartalot, siivet sekä vatsat, kasvot, nokat, varpaat ja silmät. Väritin kaikkien palojen reunat ruskealla musteella, selkeyden/kontrastin vuoksi. Kiinitin siivet vartaloihin haaraniiteillä, mitkä jäivät pöllön pään alle piiloon. Siipiä voi siis liikutella mielensä mukaan :) Pään kiinnitin vartaloon 3D-tarrapaloilla, myös nokan kärkeen laitoin 3D-tarrapalan, ja kaikki muut osat kiinnitin paikoilleen paperiliimapuikolla. Mustiksi silmiksi yritin penkoa nappilaatikon aarteita, mutta kun ei löytynyt sopivia pareja, niin tein nuo mustat silmät kutistemuovista ja kiinnitin Glossylla.

Ja niin nämä pöllöt lensivät uuteen pesäpuuhunsa, mihin kasvoi jo näin aikasin keväällä lehdetkin;
Äiti- ja pikkupöllö istahtivat samalle oksalle


Ja isäpöllö toiselle oksalle,selvästikkin pitämään vahtia


Kiinnitin pöllöt ja lehdet seinään sinitarralla, niin niitä voi sitten vaihdella mielensä mukaan.

Ja niin, nämä pöllöt olivat mielestäni hyvinkin vahvasti kissapöllöjen sukua, niin kuin näkyy ;)


Vähäks söpöjä hei! :D

10 kommenttia:

 1. Aivan hervottoman ihana puu!!! Ja pöllöt, niin sö-pö-jä!!!! Mä haluan kanssa puun, jota voi muunnella mielensä mukaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. KIITOS Pohdiskelija! :) Itseänikin alkaa heti hymyillyttää, kun edes näen nämä kuvat :) Oma puuni on paljon tummempi kuin tämä tulevan kultamuiskun puu, ja tykästyin kyllä kovin tuohon vaaleaan sävyyn, vaikka toki omastanikin pidän ;) Mutta pöllöt, tämä on selvästikkin niiden pesäpuu!

   Poista
 2. Oih, kuinka söpöä. Puu on hieno, lehdet on hienot ja pöllöt ovat todella söpöt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kepposka :)) Kävin tosiaan salaa yllätykseksi lehdittämässä ja pöllöttämässä tämän puun, ja olin kyllä koko aamupäivän yhtä hykertyä ja hyminää, kun ei saanut paljastaa salaisuutta. Jäyheän hiljainen (=puhumaton) rakennusmieskin kävi tätä ihmettelemässä, ja yhdessä siinä sitten myhistiin :D

   Mutta kyllä siitä minustakin hieno tuli. Ihastuin kovasti tuohon DCWV:n paperikkoon Emerald Carden, ja sitä oli oikein ilo käyttää noihin lehtiin. Pöllöjen paperit löytyivät onneksi olemassa olevista varastoista, eli win-win; sain käytettyä varastojakin! ;)

   Poista
 3. Tämä on oikeasti TODELLA hieno puu! Nuo varjostukset ja korostuksetkin ovat ihan täydelliset ja vaikka puu on yli 2m korkea, niin silti se ei valtaa koko huonetta, vaan koristaa sitä kauniisti. Olin itse seuraneitinä, kun puuta tehtiin, mutta nuo pöö-öt ja lehdet tulivat mulle ihan yllätyksenä. NUo pöö-öt ovat niin mahtavia :D :D Niiden varpaatkin ovat ihan syötävän söpöt (kyllä, näillä pöö-öillä on varpaat). Ja nuo värit sopivat aivan täydellisesti. VOi että, näissä kuvissa näkyy kyllä tosi hyvin, mutta ovat jotenkin luonnossa vielä miljoona kertaa kivemmat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. OIKEASTI munkin mielestä tästä tuli kyllä tosi tosi kiva! :D Ja noi hopeamaalilla tehdyt varjostukset näkyy kyllä näissä kuvissa kivasti, ja näistä kuvista jopa on helpompi nähdä, että nehän onnistu ihan kivastikkin :) Mä odotan niin riemulla, että tuo koko huone valmistuu - siitä tulee miljoona kertaa paras! <3

   Poista
 4. Kääks miten ihana pöllöpuu! Ja jo niin keväthenkinen, tulee ihan aurinkoinen fiilis (vaikka tässä seitsemän aikaan illalla ei kyllä aurinko juurikaan paista...). :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Eena, minustakin tästä tuli kyllä aikasta kääks ja iiks! :) Kevät muutti puuhun jo samantien, uutukaisen asukkaansa kanssa kun se olisi saattanut sitten jäädä syksymmälle ;)

   Poista
 5. Tuleepa ihana huone. Todella paljon vaivannäköä nähty ja kyllä kannatti!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tästä Leonida tulee kyllä ihastuttava huone - vasemmalle pitkälle seinälle tuli koristeeksi tuo puu, oikealla pitkällä seinällä on ihanan iloisen turkoosiksi maalattu seinä, ja näiden pitkien seinien välissä on siis ikkunaseinä, ja ikkunasta näkyy mukavasti takapihan pikkuinen metsä, katajineen, haapoineen ja koivuineen. Talo on vielä piirun verran vaiheessa, ja niin on toki muuttokin, mutta kovaa vauhtia tästä huoneesta ja kodista on kyllä tulossa ihan ihana! :))

   Poista

Kiitos ruusuista, risuista ja männynkävyistä; kiva kun Sinä kävit kommentoimassa :)