tiistai 21. tammikuuta 2014

Dramatiikkaa kolmannelletoista


Ja taas haitarikortti :) Näitä vaan on jotenkin kiva tehdä, ja hetkessä saa näyttävyyttä korttiin. Tämä(kin) kortti piti saada viimehetkillä valmiiksi, keskellä paplari ja sukkahousukriisiä :p Tein tämän kortin suloiselle nuorimmaiselle siskolleni, josta tuli vihdoin virallisesti teini - sweet thirteen :) Meidän eemelijunttilalle olisi kyllä käynyt kortin väreiksi kaikki vihreätkin, mutta tällä kertaa ajattelin tällaisen dramaattisen mustavalkoisen sopivaan hyvin annettuun meikki-lahjaan.

Korttipohja on musta, 13x13cm. Lisäksi käytin korttiin valkoista helmiäiskartonkia, stansasin siitä Die-Versions Daisy Flair-stanssilla tuon suloisen kukkaköynnöksen, minkä kohotin taustasta 3D-tarrapaloilla. Samoin tuo musta sydänpaperi suikale on kohotettu taustasta 3D-tarroin. Lisäksi laitoin koristeeksi noita laaserleikattuja perhosia, mitkä liimasin vain vartaloistaan kiinni, ja siivet saivat jäädä "lentelemään". Lopuksi laitoin korttiin vielä 13 mustaa puolihelmeä. Valmis.

8 kommenttia:

 1. Kaunis kortti :)
  Kaipaan melkein jokaista ikää, mutta 7-8lk en enää ryhtyisi mistään hinnasta. Onnea teinisiskolle joka tapauksessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ja hauskasti ajateltu! :)
   Itse oikein aloin miettiä, että mitäköhän ikää minä kaipaisin... Mutta en kyllä koe kaipuuta mihinkään muuhun ikään, kuin tähän nykyiseen, ja ehkäpä ihan johonkin tuohon kymmenen vuoden taakse olisi mukava palata, ei sen kauemmaksi :)

   Poista
  2. Tuo oli kyllä hieno ja livenä nuo perhoset erottuivat vielä paremmin. Ei ollut jotenkin liian dramaattinen, vaan sellainen tosi juhlava.

   Poista
  3. Totta, tuossa kuvassa nuo perhoset näkyy tosi huonosti, taas niitä perinteisiä "livenä näytti paremmalta" :)

   Poista
 2. Ihana kortti! Voi että kun jaksat vääntää niin ajatuksen kanssa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sini! En oikein osaakaan tehdä kortteja varastoon, etukäteen, vaan jotenkin täytyy tietää se ihminen ja tilaisuus, missä kortin haluan antaa :)

   Poista
 3. Upea kortti siskolle! Ihana, kun jaksat askarrella niin vaativia kortteja. Minä vaan haaveilen sellaisista. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ihana Leonida :)

   Mutta täytyy kyllä nyt sen verran korjata, että tämä ei kyllä ollut vaativa kortti. Teidän kaikkien kauniiden sanojen jälkeen melkeinpä nolostuttaa myöntää, että tämä oli kyllä ihan vaan semmoinen kiirellä tehtyä sutasu, mihinkä itse en ollut lainkaan tyytyväinen :p Mutta luulenpa sen johtuneen noista valitsemistani väreistä - Pienin siskoni on hyvinkin värikäs tsikuna, ja vaikka tällainen mustavalkoinen teema sopisikin monelle muulle 13vuotiaallekin, niin luulenpa että nuo värit olivatkin väärät hänelle, siis mielessäni :)

   Poista

Kiitos ruusuista, risuista ja männynkävyistä; kiva kun Sinä kävit kommentoimassa :)