lauantai 25. tammikuuta 2014

Kimalletta koreasti

Ystävälläni oli synttärikermut, ja pääsin tekemään lahjaa.


Tein ensimmäistä kertaa kynsilakkakorun, ja innostuin kyllä niistä kovin! Kiva tehdä, melko nopeitakin, ja tulee helpostikkin kauniita koruja. Mutta julmetun vaikeita kuvata :D Uskokaa pois, tämä oli vielä kauniimpi luonnossa :)




Tein koruun pitkän ketjun, mikä on pisimmillään 78cm, mutta laitoin ketjuun 10cm välein välilenkit, mihin lukon voi kiinnittää, joten korua voi pitää halutessaan 78, 68, 58 tai 48cm pitkässä ketjussa, loppu ketju jää sitten niskaan roikkumaan. Tästä tuli mielestäni hyvin kaunis koru, mikä oli ilo antaa lahjaksi :)

14 kommenttia:

 1. Kaunis! Olin että jo että jippii, nyt tulee vaihe vaiheelta-ohje, mutta ei ollukkaan. Oon saanu yhen tommosen lahjaks mutten oo itte koskaan aatellu tekeväni. Kaippa niitä ohjeita on netti väärällään, nyt ois voinu tulla semmonen ohjeesta innostuminen…:) Se on hauskempi tunne kun innostua ja sitte ettiä ohje…:D

  Hauskaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, olinpas ajattelematon, kun en tehnyt tähän ohjetta, mutta jos yritän vielä tässä viikonlopun aikana laatia tänne oman "ohjeeni" tällaisen korun tekemiseen :) Ja siksi nuo hipsut, että tässä minun tekemässä korussa ei kyllä ollut niin mitään kommervenkkejä, kuhan vain osat oli ostettuna ja kaapista löytyi kynsilakkoja, niin homma oli siinä :D Mutta hei joo, mä voin tehdä tästä vielä ohjeenkin, yritän keretä tän viikonlopun aikana :)

   Poista
 2. Kauniilta näyttää!! Ohjetta minäkin jään odottelemaan, kiinnostaa kovin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!! Ja täytyykin ehdottomasti näemmä tehdä sitten semmoinen ohje :) En ole käynyt mitään kursseja aiheen tiimoilta, mutta olen ihan itse harjotellut ja opetellut, ja korvat höröllä oikeissa paikoissa ohimennen kuunnellut. Mutta jeps, teen semmoitteen selkeän ohjeen aiheen tiimoilta, lupaan :)

   Poista
 3. Ensin näkyi aivan ihanan tyylikäs paketti, ja sisältö samaa linjaa - todella kaunis. Mahtoi lahjan saaja olla onnellinen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Leonida, minustakin tuosta lahjarasiastakin tuli oikein sievä :) Ja ystäväni oli kyllä oikein otettu lahjasta, se pääsi heti hänen kaulaansa juhlissa, ja hän kävi sitä ylpeänä esittelemässä muille vieraille :)) Sinänsä hassu juttu, että monen syyn seurauksena emme olleet nähneet tämän ystävän kanssa yli 7vuoteen, ja hän oli niiiin hämmentynyt, että miten olin osannut valita koruun hänen suosikkivärinsä - kaippa sitä vaan joistain ihmisistä tietää aina ja ikuisesti :)

   Poista
 4. Onpa tosi kiva koru!! Ja mäkin odotan sitä ohjetta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Heh, mä sitä ohjetta tänään jo kuvailin, täytyy selvästikkin tehä se.

   Poista
 5. Kyllä, tosi kaunis koru kauniissa rasiassaan :)

  VastaaPoista

Kiitos ruusuista, risuista ja männynkävyistä; kiva kun Sinä kävit kommentoimassa :)