sunnuntai 2. helmikuuta 2014

Tulevaisuuden kultamuiskulle!


Tein tämän kortin siskoloisten tulevalle vauvalle :) Pidimme siskolleni yllätys vauvakutsut, ja kaikki 13 "tätiä" laittoivat nimensä tähän korttiin onnitellakseen tulevaa kultamuiskua.

Kortti oli valkoinen 15x15cm korttipohja. Taustoina käytin DCWV Emerald Garden-paperikosta olleita kauniita vihreän turkooseja papereita, minkä reunat väritin violetilla musteella. Leimakuvana kortissa oli ihastuttava Nellie Snellen Koetie, minkä väritin Promarkereilla, suojasin maskilla ja väritin taustan sinisillä ja violeteilla musteilla. Liimasin kuvaan vaaleansinisiä metallitähtiä (niin kuin kuvasta näkyy, niin liima ei ollut vielä kuvattaessa ehtinyt kuivumaan :)), ja koristelin lehmun sylissä olevan tähden, ja osan kuusta kimalleliimalla. Kortin kolmiulotteisuus ei nyt erotu näistä kuvista, mutta kiinnitin leimakuvaympyrän ja päälimmäisen turkoosin paperin 3D-tarrapaloilla, myös nuo valkoiset kimaltelevat tähdet on 3D pahvikuvioita.

Minusta tästä tuli ihan yltiö söpönen kortti :)

8 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos Pohdiskelija :) Nyt kyllä vähän harmittaa, että en älynnyt kuvailla korttia eri kulmista, että olisi saanut tuota kolmiulotteisuuttakin näkyviin, mutta kuva ja koristelu sentään näkyy tässäkin kuvassa.

   Poista
 2. Suloinen kortti.
  Jokos sillä vauvalla alkaa olla ennustettu maailmaantulo aika käsillä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kepposka :) Ja kyllä se ennustusaika tähän kuukauden sisään osuu ;) Toivotaan että koti ja muutto valmistunee ensin, sitten vasta maailmaantulo! :)

   Poista
 3. Hah, olen nähnyt tuon kuvan monta kertaa, mutta olen jotenkin aina olettanut, että siinä on kirahvi. Lehmuhan se on, aivan selvästi! Ja on kyllä kiva kortti, nuo tähdet tuovat siihen tosi paljon lisää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, ois toki voinut olla kirahvikin :D Mäkin tykkään noista tähdistä, tai no, tykkään kyllä koko kortista.

   Poista
 4. Onnistunut kortti vauvalle! Ihana leimakin. Milloin pääsee vauva korttinsa näkemään??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tästä tuli kyllä niin selkeä vauvatus :) Ja ehkäpä jo piankin, tai sitten antaa odotuttaa, kuka niistä vauvoista tietää ;))

   Poista

Kiitos ruusuista, risuista ja männynkävyistä; kiva kun Sinä kävit kommentoimassa :)