torstai 31. joulukuuta 2009

Värikästä, kaunista, onnellista ja hyvää Uutta Vuotta!


Vuosi vaihtuu, hip hei! Illan naposteluiksi tuli tehtyä valmiista lehtitaikinasta värikkäitä juustokiekkoja. Vihertävissä on täytteenä pestoa ja juustoraastetta, kellertävissä paprika-chili-tuorejuustoa ja juustoraastetta. Täytteet levitetään tasaisesti ohueksi kaulitulle takinalevylle, koko komeus rullalle kuin kääretorttu ja pötkylästä leikataan n.1,5cm leveitä soiroja, mitkä nostetaan uunipellille "pötkölleen". Kiekkoja ei sinänsä tarvitse muotoilla ympyröiksi, ne kun muotoutuu itsestään uunissa. Pintaan kananmunalla sipasu ja kiekot uuniin 250C, aikaa riittää vaivaiset 10-12min. Ripeän nopeaa, täytteet voi valita oman suun mukaan, ja olet kokkina suosikki!

Minulla on kovat odotukset vuodelle 2010. Voi kun se toisi mukanaan hyviä hetkiä, onnea, iloa, päätökseen vietyjä projekteja, uusia tuulia ja hyviä muistoja. Ei sen enempää taikka vähempää, eli näillä sitä mennään :)
[Bonuksena voisin ottaa yhden riittävän lottovoiton, mutta mitä sitä suotta toiveisiin listaamaan, se olkoot sitten silkkaa bonusta.]

Innostuin vielä tekemään kortin kauniille vuodelle, 
ja toivotan sillä hyvää, kaunista, värikästä, onnellista 
ja ihanata vuotta 2010 kaikille blogissani vierailleille!


 
Osallistun tällä kortilla myös Jehkotar CardChallenge #89 haasteeseen.

4 kommenttia:

 1. Kaunis ja ihanan värikäs kortti:)

  VastaaPoista
 2. No näin niin paljon teidän kaikkien ihania, kauniita ja hienoja kortteja, että innostuin itekkin ja ihan tohkeissani tein :)

  VastaaPoista
 3. Todella kaunis tuo sinun kukkakorttisi! :)
  -Safa

  VastaaPoista
 4. Oikein ihanaa jatkoa vuodelle 2010 :o) toteutukoon toiveesi Bonusta myöten!

  Sainkin idean noista "pötkylöistäsi juustokiekoistasi" minulle tulee ihania naiskamujani käymään ja pääsenkin vähällä leipomisella suolaisen puolesta ps. taidan ujuttaa homejuustoa mukaan, kiitos vain :o) ideasta.

  VastaaPoista

Kiitos ruusuista, risuista ja männynkävyistä; kiva kun Sinä kävit kommentoimassa :)