keskiviikko 23. joulukuuta 2009

Olohuoneen joulu


 
kuvassa myös lemmikkikrokomatiili :)
 

Ihan kohta on joulu, vai olisikohan se jo nyt? :)
Tässä kuvia olohuoneesta, missä on ihanan paljon kaikkea jouluista. Ison osan näistä jutuista ja ideoista olenkin täällä jo esitellyt, mutta tässäpä ne nyt sitten on kaikki samoissa kuvissa. Yläpuolella olevat kuvat on otettu ihanan talvipäivän valossa, ja alapuolella olevat kuvat illalla. Tarkotuksella kuvasin ne ilman salamaa, niin kynttilöiden ja jouluvalojen tuoma valoja ja lämpö näkyy hyvin. Tässä sohvan nurkassa on aikasta mukava istua villasukat jalassa viltin alla ja nauttia joulun valoista, tuoksuista, kimmalluksesta ja hetkistä :)

Ikkunassa on joulukranssi, missä on pienet kukkavalot sekä jouluni värisiä helminauhoja; valkoisia, ruskeita ja kultaisia. Tätä kranssi en muuten olekkaan esitellyt täällä aijemmin, vaikka niitä kosolti monta täälläkin on näkynyt :) Lisäksi ikkunassa on kultapaperista leikkaamiani lumihiutaleita, mitkä on tehty samalla tavalla kun siis nuo aijemmin poustaamani hopeiset paperitähti lumihiutaleet. Leveällä ikkunalaudalla on lasimaljakossa kivien kanssa pähkinäpuun oksia, missä on lasisia jääpuikkokoristeita. Isossa lasimaljassa on erivärisiä joulupalloja, samanlaisia kuin kynttiläasetelmassakin. Lisäksi ikkunalaudalla on kynttilöitä ja pieni lauleleva enkeli, tietenkin :)

Lipaston päällä on kaunis Eseo Temple valaisin, minkä satuin löytämään niin halvalla, että vieläkin hykerryttää :) Vieressä Tiimarista löytyneet kruunu tuikkukipot, ja kukkakaupan ihanuuksia enkeli sekä uusi jouluinen kimppu. Ruukkua vähän tuunasin joulukoristeilla; sopii nuo käytettävän noinkin. Lipaston päälle vielä ripustettuna erilaisia kultaisia joulupalloja.

Joulupuun vieressä on pikkutaulut ja kynttiläasetelma [kyllä tää linkittäminen on hauskaa :) ]. Ja vieläkin olen ihan innoissani noista ihanista piparkakkulinnuista. Osa on vähän siipeensä saaneita ja osa Feeniks linnun tavoin "hivenen" palaneita, mutta kaikki jotenkin niin hauskoja, ehkäpä jopa persoonallisia :)

Sitten vielä isojen tapettitaulujen viereen ripustin toisen sommitelman kultaisia joulupalloja.

Kyllä, joulu on jo täällä! :)

 
 

 
 * enää YKSI yö jouluun! *

4 kommenttia:

Kiitos ruusuista, risuista ja männynkävyistä; kiva kun Sinä kävit kommentoimassa :)