keskiviikko 30. joulukuuta 2009

Joulu on kerran vuodessa vaan!


Meidän perheessä joulusta nautitaan oikein perusteellisesti. Olen viettänyt jo joulujoulun, työ joulun, suku joulun maalla, äitin joulun ja iskän joulun. Voi ihanuutta! Ja voi lihavuutta... Tänään tuli vietettyä myös Ikea joulu. Vaikka pukki toi paljon lahjoja, niin silti piti silmät loistaen shoppailla vaikkasta mitä :)

Eli toipiloidun vielä muutaman päivän ihanasta joulusta, ja sitten kun aloitan puuhastelun ja terveelliset elämäntavat, niin palaan takaisin blogimaailmaan! Tai no, ehkä jo ennen niitä terveellisiä elämäntapojakin ;)

4 kommenttia:

 1. Kiva kun vierailit blogissani! Harmi vaan, että olet jo toinen, joka kertoo tekstini näkyvän kummallisesti (jota en siis itse näe). Tein äsken vähän asetusmuutoksia, jotka ehkä vaikuttavat. Voisitko millään kurkata ja kommentoida, kuinka tekstit nyt näkyvät. SUURKIITOS!!!! Ja hyvää ja toimeliasta uutta vuotta Sinulle!

  VastaaPoista
 2. Kiitos kommentista blogissani!
  Niin, olen itse syntynyt olympiavuodesta seuraavana (viittaan isääsi) ja silti tahdoin tuollaisen uunin. Jo noin kakskyt vuotta sitten, kun tämä talo peruskorjattiin, olisin halunnut väriä "pönttöön" mutten alkanut tinkaamaan, ei ollut aikaa enkä itse ehtinyt maalata tuolloin ja niistä tuli siis oljenkeltaiset silloin.
  Mun mies (kaksi vuotta ennen olympialaisia) on antanut mulle vapaat kädet remonttiin ja valintoihin mutta toki esitän hänellekin etukäteen aikomukseni. Punainen uuni hyväksyttiin tupisematta kun näytin Suomela lehdestä mainoksen, jossa oli myös punavärinen uusi pönttis ja se oli kaunis. Yhdessä tutun mökissä olen nähnyt royalsinisen pöntön ja se sopi sinne vanhaan korkeahuoneiseen hirsiseinäiseen taloon.

  Vieraillaan!

  VastaaPoista
 3. Kiva kun lähdit mukaan - hyvä kiertää sinulle siis ensi viikolla postin välityksellä :) Kiitos myös itsellesi ihanan jouluisista vinkeistä - olen täällä kaiken kiireen keskellä ehtinyt pariin otteeseen piipahtaa ja toivottavasti jatkossa hieman useamminkin kun kiireet nyt hellitti ainakin hetkeksi ;D

  Oikein ihanaa ja inspiroivaa Uutta Vuotta 2010!

  VastaaPoista
 4. Kiitos ihanista kommenteistasi mitä aina blogiini jätät, ne piristävät aina niin kovasti mieltä =) Ihana valokuva sinulla tässä =)

  VastaaPoista

Kiitos ruusuista, risuista ja männynkävyistä; kiva kun Sinä kävit kommentoimassa :)