maanantai 7. joulukuuta 2009

Tarrakuusi


Löysinpäs tämmöisen hienouden Varpusten kaupasta. Kuusi ei ollut pahan hintainen, ja sopi hyvin eteiseeni, joten tilasin kuusen ohjeiden mukaan. Ja oli muuten ripeä toimitus, kiitos siitä!
Kuusen teippaaminen ei ollut mielestäni ihan niin helppoa kuin tuonne kauppaan tehdyistä selkeistä ohjeista voisi ymmärtää. Ja jo tuossa taustapaperin irroittamisessa koko komeus repesi. Olisi kyllä pitänyt itsekin tajuta että noin monimutkanen tarra on herkkä repeämään, mutta ei ihan sytyttänyt. Noh, repeämä ei minua haittaa, ja kuusesta tuli oikein hauska! Useamman sävysistä palloista valitsin pelkkiä kultaisia tämän joulun teeman mukaisesti. Itse olin käsittänyt kuvista että kuusi olisi ollut pidempi, mutta tuo onkin tuommoinen söpönen "pikkujoulukuusi". Suosittelen kaikille jotka haluavat jotain erilaista, ja kaikille mustavalkoisesta tykkääville sisustajille :)* 17.yötä jouluun *

4 kommenttia:

 1. Heip.
  Huomasin että olet ensimmäinen sivujeni lukija Kiitos :o)
  Tämä on vähän outoa vielä mutta vanhempanakin voi oppia kaikenlaista :o)

  Täällä sinun sivuillasi tulee niin jouluinen olo, ihan kiva juttu kun jouduinkin saikulle niskan niksahtamisen takia, ja nyt on aikaa päivälläkin touhuilla ihan omia juttuja.
  Ihanaa Joulun odotus aikaa sinulle.

  VastaaPoista
 2. No hitsin hitsi, että asennus oli hankalaa. Pitää vielä laittaa ohjeisiin tuonne sivuille mainintaa siitä. Kyllä itsekin sen kanssa taistelimme, kun kuvio on niin epäsäännöllinen ja pikkutarkka, mutta kun tehtiin laitto kuin hidastetusta elokuvasta (ja otsa jännityshiessä), niin saatiin nätisti. Mutta kiva, kun nyt lopputulos koristaa kauniisti!

  VastaaPoista
 3. :) Niin no, se oli kyllä ihan oma moka. Lähin hommaan asenteellaa; kappas vaan tarra, laitanpas sen seinään. Siinä kohtaa kun tarra alkoi revetä niin en edes tajunnut, jatkoin vaan paperin irrottamista.. Meikäläisen reagoimisaika näyttää olevan 17cm eikä sekunneissa mitattavissa :D Hieno siitä tuli siltikin!!

  VastaaPoista
 4. nätti kuusi ja kiva idea. pitääkin muistaa ensijouluna ;)

  VastaaPoista

Kiitos ruusuista, risuista ja männynkävyistä; kiva kun Sinä kävit kommentoimassa :)