lauantai 19. joulukuuta 2009

Joulupuu


"No onkos tullut kesä nyt talven keskelle, ja laitetaankos pesä myös pikkulinnuille... Kas kuusi kynttilöitä on käynyt kukkimaan, pimeitä talven öitä, näin ehkä valaistaan"
Ja siitä se ajatus sitten lähti :) Sohvi tätä kylläkin taisi jo aikasemmin syksyllä ehdotella, mutta nyt puuhun lennähti joulun linnut laulelemaan joululauluja. Ja jääpuikot sai väistyä, kun puu puhkesi jouluksi kukkaan. On se muuten jännä miten kaikki valosarjat on keskenään ihan eri mittasia. Tähän mennessä puussani on ollut neljät eri valot, ja kaikki ovat olleet aina vähän pidemmät kuin edelliset :) Hassua.

Mutta siis linnut tein piparitaikinasta, ja koska en löytänyt minkäänlaisia lintumuotteja, niin tein ne itse pahvista. Piparitaikina on kovin rasvaista, myös paistettuna, ja siksi liimasin lintujen taakse suojapaperit. Huom, nämä eivät siis ole syötäviä lintuja erikeperin vuoksi :) Linnut on koristeltu perinteisellä sokerikuorrutteella ja kiinnitetty seinään kaksipuoleisella kohoteipillä.

Lintuihin liimatut taustapaperit.
 


 
Eipähän ole enää linnuton puu :)
* 5.yötä jouluun *

7 kommenttia:

 1. Tämä jouluinen puu on loistava idea... nuo piparilinnut kruunaavat sen. Ei olis ollenkaan sama asia jos linnut olisi pahvista
  -A-

  VastaaPoista
 2. Kiitos, kiitos :) itsekin olen ihan innoissani näistä linnuista, ja piparitaikinasta leivottuna ne tuovat vieläpä aivan ihastuttavan joulun tuoksun!

  VastaaPoista
 3. Sinulla tuntuu näitä upeita ideoita riittävän. Nuo piparilinnut on tosi ihania.

  VastaaPoista
 4. Wau! Ihan mielettömän hienoja lintuja... Mä oon niin kade :)
  -Jossu

  VastaaPoista
 5. Kiitos Jossu! :)) Nämä piparit eivät kärähtäneet, niin kuin pikkulinnut lauloi siellä suunnalla käyneen, hih ;)

  VastaaPoista

Kiitos ruusuista, risuista ja männynkävyistä; kiva kun Sinä kävit kommentoimassa :)