keskiviikko 16. joulukuuta 2009

Punavalkoinen joulukranssiTällaisen punavalkoisen kranssin tein ystäväperheelle jouluviemisiksi. Pohjana käytin huurteisen valkoiseksi maalattua risukranssia, mikä sinänsä on melko haasteellinen epätasaisen ja roskaavan muotonsa vuoksi. Noh, tarpeeksi vaan kuumaliimaa, niin kyllä koristukset pysyy. Kransin ympärille kiedoin punaista silkkinauhaa. Punavalkoiset tähti koristeet ovat jostain valmiista koristelangasta, irrotin ne ja liimailin ympäriinsä. Alareunaan kiinnitin kaksi isoa kankaista valkoista joulutähteä, ja niiden sivuille sekä väliinkin pujottelin valmiita marjaterttu koristeita, tuossa on niitä kaikkiaan 6kpl, kummasti ne vaan upposivat tuonne. Lisäksi kranssiin kuuluu punavalkoinen kulkusen päällä istuva enkeli koriste, minkä voi halutessaan ripustaa kranssin kanssa. Tämä kranssi on suunniteltu sisälle, oveen taikka ikkunaankin. Siitä tuli kovin runsas ja rönsyävä, mutta sellaisia ovat lahjan saajat ystävinäkin :)
* 8.yötä jouluun *

2 kommenttia:

  1. Tämä on kranssi, jonka ottaisin mielelläni omaan kotiini :) Se on hiukan tavis massasta poikkeava ja ehkä juuri siksi sopisi hyvin meille:) Tuolla alempana oli myös ruskea-valko-kulta kranssi ja siinäkin on sitä jotakin:)
    Pienenä yhteenvetona voisinkin sanoa, että tämän puolen askartelusta sinä ainakin taidat!

    VastaaPoista
  2. Kiitos Maaret :) Minun makuuni tästä kranssista tuli jotenkin vähän liian amerikantätimäinen, luulen että se johtuu tuosta punaisesta nauhasta.. Mutta noista tähdistä tykkäsin kovasti, ja niihin tuo koko kransin sommitelu perustukin. Huomasin tässä mennäpäivänä, että tästä taisikin tulla kranssiblogi ;) Mutta kun noita on hauska tehdä, ja mukava antaa lahjaksi kun ne voi halutessaan laittaa vaikkapa keittiön ikkunaan (=keskeiselle paikalle) taikka eteisen oveen (=poissa näkyvistä), niin kukin saa itse päättää miten paljon haluaa katsella kransseja! :) Mutta tämän joulun jälkeen taitaa olla kiintiö täys, ja ensi jouluna pitää/saa keksiä sitten jotain muuta.

    VastaaPoista

Kiitos ruusuista, risuista ja männynkävyistä; kiva kun Sinä kävit kommentoimassa :)