keskiviikko 9. joulukuuta 2009

Kultainen joulukranssi


Tämän kransin koristeluidea lähti noista hauskoista puisista ruskeista tähdistä, mitä oli koristeltu kultakoristeilla. Kranssipohjan koristelin kultaiselle lahjanauhalla, missä oli myöskin koukeroita kuvioina. Kieputin kransin ympärille myös koristerautalankaa, missä on ruskeita pieniä tähtiä. Violetti-fuksian sävyiset marjanipput oli myöskin valmiskoristeita ja sopivat mielestäni hauskasti tähän kransiin. Lopuksi tein kolmen pallon nippuja kullalla spraymaalaamistani puuhelmistä ja liimasin samaisia helmiä myös yksittäin kransin koristeeksi. Kaikki koristeet on kiinnitetty kuumaliimalla, tuleeko muuten kenellekään muulle tarve pyyhkästä liimauksista valuvaa kuumaliimaa sormella? Minulle käy edelleenkin niin, jos olen ajatuksissani :)


* 15.yötä jouluun *

3 kommenttia:

 1. Todella kaunis kranssi; Paljon ihania pieniä koristuksia. Kyllä kuumaliimalla olen minäkin polttanut monta kertaa sormeni, auts.

  VastaaPoista
 2. Kiitos :)
  Ja toi kuumaliima on kyllä kumma juttu... Mutta sillä on kyllä hyvä testata, että niin kauan kun onnistuu siihen itsensä polttamaan, niin parempi pysyä erossa piparkakkutalon pystytykseen tarvittavasta sulasta sokerista :)

  VastaaPoista
 3. Kaunis kranssi! Kulta on aina juhlavaa.
  Ihania tekeleitä sinulla on täällä blogissasi enemmänkin. Tosi kivoja ideoita.

  Mukavaa joulun odottelua sinulle!:)

  VastaaPoista

Kiitos ruusuista, risuista ja männynkävyistä; kiva kun Sinä kävit kommentoimassa :)