sunnuntai 6. joulukuuta 2009

Sinivalkoinen kynttiläasetelma.Tänään itsenäinen Suomi juhlii 92. juhlapäiväänsä. Illalla sytyttelen kynttilät ikkunoille, ja sattupa erikoisesti että tänä vuonna toinen adventti osuu samalle päivälle.
Tässäpä jouluinen sinivalkoinen kynttiläasetelma. Valkoiset isot kynttilät on koristeltu hopeisella kimalle-kuumaliimalla. Kuulostaa yksinkertaiselta, mutta veikkaan että voisi olla helpompiakin konsteja koristella kynttilöitä, kuin tuote mikä alkaa sanalla kuuma-. Lisäksi kynttilöiden ympärille on kiedottu tähdin koristeltu rautalanka. Kynttilät on aseteltu isolle katelautaselle, ja väleihin ripoteltu kirkkaita ja sinisiä lasihelmenpuolikkaita.

Hyvää itsenäisyyspäivää kaikille ja onnea koko Suomi!


* 18.yötä jouluun *

1 kommentti:

  1. kiva kun poikkesit blogissani :) ei mulla oo mitään kalenteria missään markkinoista joissa käyn kun yleensä aika viime tingassa päätän mennäkkö vai eikö minnekin..nyt ens sunnuntaina kuitenkin olen leineperin ruukilla ja sen jälkeen aloitan markkinoista "loman" :) Satakunnan alueella kuitenkin vaan yleensä käyn markkinoilla!Mut ehkä tässä jonkun ajan päästä juttujani tulee Helsinkiin myyntiin(ei ole vielä ollenkaan varmaa) mutta sen sitten kyllä laitan blogiini tiedoksi mikäli niin käy :) mukavaa joulun odotusta sinulle!!

    VastaaPoista

Kiitos ruusuista, risuista ja männynkävyistä; kiva kun Sinä kävit kommentoimassa :)