tiistai 22. joulukuuta 2009

Keittiön joulu


 
 

Tässäpä muutama kuva jouluisesta keittiöstäni. Isommassa ikkunassa on kolme kultaisin lehdin koristeltua valopalloa ja leveällä ikkunalaudalla kultaisia tuikkulaseja. Pöytäliinaksi ostin Marimekon kulta-valkoisen Ananaksen, sainpahan hyvän tekosyyn kartottaa kokoelmaani ;)
Pienemmässä ikkunassa on piparikoristeet. Tein ne oikeasta piparitaikinasta leipomalla ja koristelemalla osan pipareista valkoisella kuorrutteella. Piparit on kiinnitetty valkoiseen villalankaan ja langat kiinnitetty nastoilla ikkunapokiin, ylös ja alas. Suloisen sydänkyntelikön taisin löytää askosta.
Ja alla vielä kuvat iltaisesta keittiöstä, mitä jouluvalot valaisevat (ja salama :p)


 * 2.yötä jouluun *

2 kommenttia:

 1. Kyllä tuohon pöydän viereen istahtaisi ihan milellään glögille :o)

  Sinulla on mieleiseni ajatus tuossa profiilissasi, "suunnittelee kaikkea ja toteuttaa jahka kerkiää" näin olen itsekin toiminut :o)

  Nautinnollista joulun aikaa sinulle ja läheisillesi.

  VastaaPoista
 2. Kiitos paljon! :)
  Juu, mitä sitä ressailemaan, tehrään jahka keritään. Mutta joskus aina iskee oikein semmonen vimma ja himo tehdä sekä puuhastella, niin sittenhän sitä pitää toteuttaakin :) Ja kaikkia semmotteita tekeleitä on hauska laittaa sitten tännekin, muidenkin ihasteltavaksi ja innostuksen herättelijäksi.
  Oikein kaunista joulua sinullekin!

  VastaaPoista

Kiitos ruusuista, risuista ja männynkävyistä; kiva kun Sinä kävit kommentoimassa :)