torstai 7. tammikuuta 2010

Miksi elämässä kaikki ei mene niin kuin elokuvissa?

Huonosti on tämä vuosi lähtenyt liikkeelle. Kummallinen lunssa on nostanut pienen kuumeen ja kovan lihassäryn, mutta muuten se ei ymmärrä lähteä pois. Sairastamisessa mälsintä on kylläkin se että ei jaksa tehdä mitään, pah.

Kurjempaa kuin pikku flunsani, eli lunssani, on ystäväni suuri suru hänen pienestä poika enkelistä, joka ei malttanutkaan syntyä tähän maailmaan, vaan lähti ennen aikojaan suojelusenkeliksi siskoilleen ja veljilleen, syntyen tähtiin ja sydämiin. Käsittämätöntä, surullista ja epistä. Sanat eivät meinaa riittää johonkin sellaiseen mitä ei pysty ymmärtämään.

Tänään yritin korjailla joulua pois, lunssan takia kun sekin on tekemättä. Ja jäin katselemaan tätä vuosia sitten lahjaksi saamaani soittorasiaa, missä on tavattoman kaunis lumisade ja harvinaisen kaunis soittoääni. Huomasin että tämän pienen enkelipojan polvi on kolahtanut rikki, vaikka se onkin turvassa vesikuplassaan. Outoa. Mutta se sai taas mietteeni ystäväni pieneen enkelivauvaan joka on poissa mutta kuitenkin ikuisesti täällä. Voi miksi elämä ei ole niin ihanaa ja helppoa kuin elokuvissa?

5 kommenttia:

 1. siellä on pikkuinen enkeli,
  joukossa toisten
  sieltä hän maahan kurkottaa
  ja siivellään hennolla koskettaa
  rakkauttaan julistaa…
  ollut on täällä kerran hän,
  siksi saa muistollaan sydämet sulamaan,  Voimia sinulle flunssasi kanssa, ja Voimia ystävällesi.

  VastaaPoista
 2. Tosi surullista :( ...en oikein tiedä mitä sanoisin...
  Elämä on pääsääntöisesti useammin epäreilua kun reilua....onneksi aika lievittää kipua ja surua...vaikka ei se ajatus pahemmin lohduta kun tässä ajassa on oltava....

  Haleja ja voimia teille kummallekin :)

  VastaaPoista
 3. Piristykseksi:
  Blogisi hakusanala''Haltiakummi'' on noussut (minulla ainakin) googlelistan ykköseksi!

  T:SOfia

  VastaaPoista
 4. Surullisia. Sanattomaksi vetää. Nämä ovat uutisia, joita ei vaan voi ymmärtää tai hyväksyä.
  Voimia ystävällesi ja hänen perheelleen kovasti, ja myös sinulle.

  VastaaPoista
 5. Ihan totta; miksi, voi Miksi elämä ei mene kuin elokuvissa... :( Tosin, tuo kirjoituksesi vaavin poismene on onneksi kokematta, sitä ajatellessa omat murheet tuntuvat kumman pieniltä. Kaikki kuitenkin ovat sentään hengissä.... :(

  VastaaPoista

Kiitos ruusuista, risuista ja männynkävyistä; kiva kun Sinä kävit kommentoimassa :)