perjantai 8. tammikuuta 2010

Syntymäpäiväkortti (melkein) teinille :)

Jösses miten aika kuluu. Ja kyllä, sen huomaa siitä kun lapset kasvaa. Tänään on nuorimmaisen siskoni yhdeksäs syntymäpäivä. Vastahan tuo oli pikkuinen käärö, jonka pää oli suloisesti kallellaan ja joka ihmettele maailmaa valtavilla silmillään. Ja nyt se on iso likka, edelleenkin suloinen, ohuen hentoinen tukka on kasvanut pitkäksi ja paksuksi ponnariksi. Maailmassa on hauskinta auttaa muita ihmisiä, olla hyvä koulussa ja saada hymytyttöpatsaita, tienata vähän taskurahaa kotihommilla, aerobicata, soittaa pianoa ja kitaraa sekä tietenkin aina niin hauskat pieruvitsit. Ne jaksaa naurattaa meitin Emmaa edelleenkin :)
Lahjaksi neiti sai jo vähän aijemmin pikku-Myyn Nominationiinsa ja tämä kortti toimitettiin vasta tänään, virallisena syntymäpäivänä.
Iloista syntäröitymistä muru! ♥


Pohjana käytin vaaleanpunaista korttia, minkä päälle liimasin tuon jostain scrapbook-setistä olevan pinkin kortin, missä on hauskoja isoja kimalle kukkia. korttia koristin lumitähtileikkurilla, ja niin taustakorttikin näkyy. Leimakuvana on Klemmarikellarista ostamani Swiss Pixies -  Heidi among the flowers, minkä väritin puuvärein. Tuon kuvan kanssa meni vähän säätämiseksi, kun en halunnut tytölle siipiä, niin en leimannut kuvaa kokonaisuudessa. Musteeni vaan oli jotain huonoa sekundamustaa (todellakin, en ole ostanut mustaa mustetta kun käytän yleensä ruskeeta, noloa :D), niin sen takia en voinut hyödyntää värikynien aqua-meininkiä; perskutan muste levahti jo kuivavärittäessä.
Lisäksi laitoin koristeeksi muutaman koriste helmen ja eri kukkaseteistä kootun kukan, minkä kiinnitin pienellä haaraniitillä.

9 kommenttia:

 1. Ihana kortti, hyvin sopivat yhteen tuo pohjapaperi ja leimasinkuva tunnelmaltaan :)

  VastaaPoista
 2. Ihanasti kirjoitit nuoresta neidistä. Minusta oikeanlainen kortti oikealle henkilölle, todellakin!

  VastaaPoista
 3. Heippa ja piristystä tähän vuoteen! Älä anna murheen painaa...vaikka kyllähän niitä melankolisia jaksoja kaikille tulee, ja viikkoja/päiviä,jolloin tuntuu, että kaikki menee pieleen. Olet kuitenkin niin iloinen ja luova, että eiköhän se positiivisuus taas pukkaa pintaan.

  Kovasti ollaan kotia jo laitettu. Ja se alkaa pikkuhiljaa myös tuntumaan kodilta. Välillä tuntuu kuin olisi jollain kylässä...Ossin tietty helpompi kotiutua, kun on kotinurkillaan.

  Positiivista on ollut kulkea potkukelkalla töihin, maaseudun plussia.

  Terkuin
  Sofia

  VastaaPoista
 4. Se on totta että musteen pitää olla vedenkestävää :))Juttujasi on kiva lueskella--oikein hyvää alkanutta vuotta sinulle!

  VastaaPoista
 5. Hyvältä näyttää kortti=)
  Piipahdan täällä väliin kurkkimassa mitä oot touhunnu, jatka samaa rataa!

  VastaaPoista
 6. Ihana, pirtsakka kortti!

  Niinhän se on, että aika tuntuu lentävän :)
  Tekstistäsi jäi mieleen erityisesti yksi sana,
  syntäröityminen- kiva sana, josta tuli hyvälle mielelle :))

  VastaaPoista
 7. Ihana kortti juuri tuon ikäiselle "pikkuneidille"
  Tuo leimailu on minulla itselläni vielä hakusessa, mutta niinkuin täältäkin sain jo hyvän vihjeen "vedenkestävyys" yritän painaa niitä asioita mieleeni.

  Luistavia /luikkaita "P'''' " mäkiä sinulle ;o)

  ps. ekaan nukkikseeni tuli etuseinäkin :o)

  VastaaPoista
 8. Voi, kuinka ihanaa sinulla on mukava pikkuinen sisko, jota on varmasti kiva muistaa kaikella kauniilla.
  Ihanan kortin olet tehnyt ja varmasti suurella rakkaudella.

  VastaaPoista
 9. Kiitos kivoista kommenteista! Ihan oon yhtä hymyä :D
  Ja Nina, minulla on kolme pikkusiskoa; nuorimmainen on 22v. nuorempi, sitten 20v. nuorempi ja kaikista läheisin on 7minuuttia nuorempi. Kaikki niin kovin rakkaita ja kovin fiksuja ja ihania, aivan käsittämättömän hianoja likkoja! Niin, ja sitten vielä on maailman paras isoveikka. Voi mua onnellista! :)))

  VastaaPoista

Kiitos ruusuista, risuista ja männynkävyistä; kiva kun Sinä kävit kommentoimassa :)