lauantai 10. heinäkuuta 2010

Onnea uuteen kotiin!


Veljen perhe pääsi muuttamaan omaan, ihanaan taloon. Se on kaunis, viihtyisä ja juuri sopivan kokoinen koti koko konkkaronkalle. Aivan ihastuttava siis!

Uuteen kotiin viemisinä löysin kälyn toivomia fuksianpunaisia patalappuja Finlaysonilta, niihin sopivia serviettejä, perinteistä suolaa, ja leipää kun en kerinnyt suolan kaveriksi leipomaan, niin vein toisessa myllyssä mustapippuria. Kyllähän elämässä pitää aina vähän pippuriakin olla :) Seikkailin yhden aurinkoisen päivän tässä Tampereella, ja tallipihan pienestä käsityöliikkeestä löysin hauskan talo-piparimuotin. Sekin pääsi pakettiin mukaan, kuhan olin ensin vähän lainannut siitä mallia lahjan korttiin.

2 kommenttia:

  1. Mä olen ihan heikkona tuollaisin lahjoihin, jotka on koostettu pikkuisista osasista!

    Ja sitten tuli yksi toinenkin juttu vielä mieleen: Mulla on nimittäin salainen haave, että, jos jotain alan tässä elämässä vielä keräämään, niin ne olisivat juuri erilaiset piparimuotit, jotka laittaisin sitten seinälle sellaiseen puiseen ruudukkohyllyyn esiin vuoden ajaksi. Ja jouluna leipoisin. Karhumuotti on hankittu Satakunnan museosta jo pesämunaksi.

    VastaaPoista
  2. Mä keräilen jo niitä piparimuotteja :) En ole mitenkään rajannut että mistä aiheesta, esim pelkkiä eläimiä, mutta niiden kuuluu olla tuommotteita peltisiä. Mutta semmonen kiva ruudukkohyllykkö multa kyllä puuttuu... Johonkihan ne kyllä pitäisi saada näytille, totta! :)

    VastaaPoista

Kiitos ruusuista, risuista ja männynkävyistä; kiva kun Sinä kävit kommentoimassa :)