maanantai 26. heinäkuuta 2010

Herkkuhuulten naistenviikko


Viime viikolla oli naistenviikko, eli akkojen viikko. Ja sään perusteella voidaankin ihan puolueettomasti todeta kyseisten eukkojen olevan aurinkoisia, lämpimiä, jopa kuumia, raukeita ja ihania. Poissa oli myrskyt ja myllerrykset kun hellettä ja hempeyttä riitti. Joopa joo :)

Tästä voikin päätellä, että itselläni oli nimpparit viime viikolla. Meillä nimpparit on aina ollut tärkeä juttu, kaippa se tuli siitä, kun kaksosperheessä se oli ihan oma juhla. Paitsi minulla, minut kun on siunattu samalla nimellä äidin kanssa. Olen kyllä jaksanut muistuttaa vanhempiani mielikuvituksen puutteesta, vaikka hyvä nimihän tuo onkin :) No mutta, juhlathan sitä piti järjestää nimppareiden kunniaksi.

Naapurista lainasin toisen ruokapöydän, tein tarjottavat ja kutsuin väen kylään. Tiedättekö kun yrittää olla näppärä, ja kuvata tarjottavat vasta sitten kun ne on pöydässä? Ja sitten huomaa paria tuntia myöhemmin notta kappas, unohdin ottaa kuvan ja eipä ole kuin rippeet jäljellä? Juu, käsi ylös virheen merkiksi, sen tein! o/

Mutta jostain sentään otin kuvia, joten kohta pläjähtää herkkupäivityksiä pitkä liuta, laitan ne tänne itsellenikin ohjeistukseksi seuraavia kekkereitä varten.

Nimppari kermuissa oli tarjolla;
* jauheliha-maissi-tomaatti-piirakkaa
* kylmäsavulohi-juusto-paprika-piirakkaa
* punajuuri-vuohenjuusto-hunaja-piirakkaa
* sokeri-suola-mustapippuri-marinoituja minitomaatteja
* pesto-juustokiekkoja
* äidin mähnäpullia
* äidin suklaakakkua
* brownie-juustokakkua
* kaardemumma-valkosuklaa-muffinsseja
* Lontoo rae-suklaa-muffinsseja
* mansikoita
Ja tietenkin limpparit, mehut, kaffeet, karkit ja lasten karnevaalikeksit päälle.

Ja voitteko kuvitella, sain vaikkasta mitä ihanuuksia lahjaksi, ja paljon kukkia! Kyllä juhliminen on sitten ihanaa, pitäis vaan tohtia juhlia enemmän :))

6 kommenttia:

 1. oi,oi, mikä herkkupöytä, miten ihmeessä jaksoit näillä helteillä noin notkuvan pöydän taikoa. Itse tässä juuri pähkäilen huomisia pojan synttäreitä... :).

  VastaaPoista
 2. Kyllä se Eloise koville ottikin, leivoin yhtenä päivänä kaikki suolaiset ja seuraavana kaikki makeat. Kolmantena päivänä juhlittiin. Joten mikäs siinä leipoessa, mutta kun piti siivotakin välissä! Ja ärsyttävintä näillä helteillä on tiskaaminen ja imurointi :p

  Ja Sanna-Mari, oli kyllä kivat kermut! :)

  VastaaPoista
 3. Juuh... mulla on kokemusta näillä helteillä, eilen leivoin pojan synttäreitä, hiki virtasi, tänään siivottiin, hiki virtasi ja lopulta juhlittiin - hiki virtasi! Mutta kyllä kannatti, juhliminen on aina kivaa :).

  VastaaPoista
 4. Kyllä, juhliminen on kyllä aina kivaa! Tai se pidetään ainaskin tavotteena :) Ja ajatteli kuinka paljon siinä kuluttikaan kun leipoi, siivosi ja juhli, sillä pakkohan sitä oli kuluttaa ihan hirmusti jos kerta koko ajan hiki valui! Eli ihan komeesti sai herkutella kosolti paljon ;))

  VastaaPoista
 5. Tuo on kyllä hyvä pointti ... hien määrästä päätellen kävi kyllä urheilusta :)!

  VastaaPoista

Kiitos ruusuista, risuista ja männynkävyistä; kiva kun Sinä kävit kommentoimassa :)