KESÄINEN BROWNIE-JUUSTOKAKKU (vähähiilihydraattinen)
Brownie:
100g margariinia
150g tummaa suklaata
2,5dl sokeria tai makeutusta
100g margariinia
150g tummaa suklaata
2,5dl sokeria tai makeutusta
3 kananmunaa
0,5dl maitoa
0,5dl maitoa
1dl vehnäjäuhoja
juustokakku:
juustokakku:
600g tuorejuustoa
2dl sokeria tai makeutusta
4 kananmunaa
vaniljasokeria
200g maustamatonta jogurttia
vaniljasokeria
200g maustamatonta jogurttia
Koristeeksi viipaloituja mansikoita.
Voitele irtopohjavuoka, laita pohjalle leivinpaperiympyrä. Lämmitä uuni 180C.
Tee ensin brownie. Sulata margariini ja suklaa, sekoita. Ota pois lämmöltä lisää sokeri. Lisää munat ja maito, vatkaa kuohkeaksi. Lisää jauhot varoen. Laita melko löysä taikina vuokaan ja paista uunissa n.20-25min.
[itse käytin ensimmäisellä kerralla tavallista, tummaa suklaata, toisella kertaa oikeeta 70% suklaata. Tavallisesta tummasta suklaasta tuli parempi.]
Tee sitten juusto-osuus. Vatkaa juusto, sokeri, munat ja vaniljasokeri. Lisää jogurtti.
Kaada vähän jäähtyneen brownien päälle. Laske uunin lämpötila 160C:een. Paista vielä n. 40-45min.
Koristele kakku kesäisesti viipaloiduilla mansikoilla.
[itse käytin ensimmäisellä kerralla tavallista, tummaa suklaata, toisella kertaa oikeeta 70% suklaata. Tavallisesta tummasta suklaasta tuli parempi.]
Tee sitten juusto-osuus. Vatkaa juusto, sokeri, munat ja vaniljasokeri. Lisää jogurtti.
Kaada vähän jäähtyneen brownien päälle. Laske uunin lämpötila 160C:een. Paista vielä n. 40-45min.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos ruusuista, risuista ja männynkävyistä; kiva kun Sinä kävit kommentoimassa :)