tiistai 6. heinäkuuta 2010

Kesä, eikä mitään tekemistä...

Oih, kyllä on kesä ihmisen parasta aikaa! Ne hetket kun ei tarvitse töitä painaa joka paikka hiessä, niin ne hetket nautitaan, aamusta iltaan!
Osalle teistä on saattanut jo valjeta, että mielestäni kesässä on parasta kukat, tuoksut, jäätelö, valot ja varjot, grillaus, ystävät. Mutta kesässä on parasta myös kesäreissut, lasten ilakointi ja tietenkin alennusmyynnit.Muutama päivä sitten sain veljen lapset kylään polkupyörineen ja teimme kesäretken. Haimme pikkutädit mukaan, ja pyöräilimme läheiselle uimarannalle kera eväiden.  Jostain syystä rannalla ei ollut ketään muita silloin puoliltapäivin kun mentiin, joten jopa teinit uskalsivat pulahtaa järveen pikkarit päällä. On ne hauskoja. Ja pienemmät matkii ihan kaiken mitä isommat tekee. Kolmisen tuntia rannalla, uintia, keinumista, saippuakuplia, mehua, voileipiä ja muumikeksejä, pyöräilyä, naurua ja käkätystä. Siinä on kesä ihan parhaimmillaan.

Alennusmyynneistä, tai ainakin shoppailusta nautin kälyn kanssa. Suurin paheenihan on shoppailu. Enimmäkseen nautin kauniiden esineiden katselusta, uusien juttujen havaitsemisesta ja siitä ilahtumisesta. Oikeasti en tarvitse kaikkea materiaa ympärilleni, nautin kauniiden esineiden katselusta muuallakin kuin omassa kodissani. Mutta veikka ja käly rakensivat perheelleen uuden kauniin kodin, ja täytyihän sinne toki ostaa yhtä ja toista. Minä pääsin mukaan :) Ikean ei kulunut aikaa kuin 2tuntia, ja jo oli ranskattaren takakontti täyteen pakattu. Ollaan me vaan hyvejä.


Ja taas täyttyi periaate; vain sen saa ostaa, minkä jaksaa kantaa ja mille on kotona tilaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos ruusuista, risuista ja männynkävyistä; kiva kun Sinä kävit kommentoimassa :)