tiistai 29. syyskuuta 2009

Vauvalahja"Miten pienet tytöt valmistetaan?
Ensin aamukastetta laitetaan
pieneen kultaiseen rasiaan.
Hopeaa enkelin siivestä ripotellaan
ja auringon valolla sekoitetaan.
- näin pienet tytöt valmistetaan."

Pieni prinsessa saa lahjakseen taulusarjan missä on tuo kaunis loru. Minulla oli yksi ylimääräinen IKEAn punainen KASSETT-sarjan laatikko, minkä nimikylttiin teippasin Onnea-ääriviivatarran. Laatikko on niin iso, että siihen saa laittaa kaikkea muutakin ihanaa. Minulla on ollut tapana antaa uutukaisille vauvoille Teddykompanietin nukkukaveri, ja semmoisen saa tämäkin uutukainen. Harkitsen vielä että onko se ronsu vaiko lehmu, tosin luulen että vaihdan sittenkin lehmuun.. Kovin suosittuja nuo on ollut kaikki, ne on ihanan pehmosia ja helppo pienenkin käden tarttua. Myös pupu on ollut kovin suosittu; sen korvia on kiva imeskellä ja nyhtää.  Lisäksi laatikossa on Hemtexin sammakko-kylpypyyhe, niitähän ei voi olla liikaa, ja prinsessa matkapyyhe. Laatikkoon mahtuu vielä uudelle isälle Raffeleita sekä salmiakkia, ja uudelle äidille suosikki suklaata, paljon! :)

3 kommenttia:

 1. Kerrassaan upea lahja!
  Upeasti olet nuo kuvat värittänyt ja idea on mitä mainioin, tykkään kovasti :)

  VastaaPoista
 2. Voi ihanaa! Miten luovaa! Pongasin tämän Paula-tätini facebookista, kyllä vastaanottaja on onnellinen noin kauniista lahjasta. Lisää vaan juttuja tänne, sait musta vakiasiakkaan...heh...Itsekin teen käsitöitä ja Paulan kanssa kokoontuu meidän kahden naisen epävirallinen yhdistys käsityönystävät ry. Tosin mun tekeminen on verkkaisempaa ja ajoittaista, sitten kun näkee taas tällaisia blogeja, alkaa kutkuttamaan...Muuten täytyy mainita, että Päivölän kansanopistossa on 2.-4.10 mosaiikkikurssi ja 16.-18.10 tilkkukurssi. Tää on näitä työn hyviä puolia, hih.
  T:Tanja-Sofia

  VastaaPoista
 3. Kiitos! :)
  Ja huomasin Carolan littyneen runsaaseen lukija kuntaani, oikein kiva :))
  Minullakin tuo innostus puuhastella kaikkea kaunista on jotensakkin selkärangassa, joskus se uinuu, joskus sitä rajoittaa työnantajan laatimat aikataulut (lue. työvuorot) mutta sitten välillä se oikein ryöpsähtää! :)
  Ja kieltämättä, ihania blogeja selailemalla tulee itsellekin tunne että oih, mitäs mä sitten tekisin?
  Itsekkin olen hyvilläni kun keksin kivan lahjaidean, ja hain useammatkin kehykset odottelemaan tarvetta. Ei se vaikeeta ollut, ja kiva oli huomata että jotenkin kuitenkin koko ajan tehdessään ajatteli lahjan saajaa. Se teki puuhastelusta vielä mukavempaa :)
  Ja kiitos Sohvi vinkistä, kurkkaan muutenkin sitä tarjontaa!

  VastaaPoista

Kiitos ruusuista, risuista ja männynkävyistä; kiva kun Sinä kävit kommentoimassa :)