maanantai 28. syyskuuta 2009

Vauvalahja, pikku taulut

Taulusarjassa oli ihan pieniäkin tauluja, ja niihin oli vähän hankala keksiä mitään. Mutta koska suunnittelin lahjaksi koko sarjan, niin suunnittelin pikkutaulut isompien kaveriksi.



Pienempään tauluun laitoin taustalle Paperblockin Celebration-sarjan vaalean vihreää paperia, minkä kohokuvioin Fiskarsin Whimsy kohokuvilaatalla. Leimasin kuva on leimattu Sinellin kaksi sydäntä leimalla ja siihen käytin pähkinän ruskeeta leimaväriä. Kuvan väritin Faber-Castell vesiväri-puuväreillä, ja kiinnitin tyynyteipeillä. Taulun alareunaan liimasin 10kpl kirkkaita koriste kiviä, 10.pisteen tytölle.




Isomman pikkutaulun taustalle käytin myöskin Paperblockin Celebration paperia, ihanan ruskeana, ja senkin kuvioin Fiskarsin Whimsy kohokuvilaatalla. Laitoin koristeeksi tarrat "joy" "smile" ja "dream", niitä toivon pienelle kultakimpaleelle, ja olihan nuo toki kivan retroja väreiltään. Enkeliin käytin Sinellin enkeli-leimaa ja pähkinän ruskeeta leimaväriä. Enkelin väritin Faber-Castell vesiväri-puuväreillä, mitä voi siis käyttää kuivana ja märkänä. Kiinni kuvan useammalla tarratyynyllä niin sain siihen korkeutta. Taulun alareunaan liimasin pieniä kiviä kirkkaana sekä vaaleanpunaisena, sillä pitäähän tytöllä timanttejakin olla :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos ruusuista, risuista ja männynkävyistä; kiva kun Sinä kävit kommentoimassa :)