tiistai 29. syyskuuta 2009

Vauvalahja, iso tauluIsoimpaan tauluun laitoin kaikkea ihanaa :)  Taustalle käytin Jostain scrapbook-sarjasta ollutta paperia, ja kuvioin sen Fiskarsin Whimsy kohokuvilaatalla. Ylänurkkaan virkkasin kukkasen ohuesta virkkuulangasta 0,5nron koukulla ja laitoin siihen koriste napin keskelle. Kukan kiinnitin ihan tavallisella liimalla. Lehdet leikkasin Sinellin antiikinvihreästä Basic kartongista. Leikkasin lehtiin koristeita ja taivutin niitä pikkaisen muotoonsa, kiinnitin kohotyynyteipillä.Kuvan tauluun tein leimasimella, ja käytin siihen Paperitaivaasta löytämääni Tina Wenken leimasinta ja pähkinän ruskeeta leimaväriä. Hiiren väritin Faber-Castell vesiväri-puuväreillä, osan kuvasta käsittelin märällä siveltimellä, mutta osan jätin "kuivasti väritetyksi" (esim. hiiri). Tausta pahvina käytin Sinellin Basic kartonkia, mikähän tuo marjapuuron värinen nyt sitten oikeasti onkaan nimeltään..


 


Lisäsin vielä tauluun netistä löytämäni lorun, sekä vauvan tärkeät tiedot syntymäpäivältä. Koristeeksi teippasin vielä kuvan laululintusista (kun se sopi kivasti väreihin :)

2 kommenttia:

  1. No nyt kyllä, nyt on mopo keulinut metrin verran maanpinnan yläpuolella. Aivan ihanan luttanahan tuo on, loru varsinkin oli ihana :)

    VastaaPoista
  2. Höpön pöpön Lis, se mitään keulinut, kaikki pyörät on maassa :) Tai no joo, ehkä hivenen saatto lähteä lapasesta, vasemmasta, mutta sillain kivasti.
    Ja tuo loru oli kyllä löytö, se pitää muistaa jatkossakin.

    VastaaPoista

Kiitos ruusuista, risuista ja männynkävyistä; kiva kun Sinä kävit kommentoimassa :)