tiistai 27. syyskuuta 2011

Itsetehdyt kukkaheijastimet

En ole muistanutkaan vielä tänä syksynä hehkuttaa heijastimen tärkeyttä ja hienoutta! Heijastin on ihan paras juttu, ja siksi arvostankin kovin erilaista heijastin tuunailua. Kummitustalon Stella on perustanut heijastinkaupan, mistä kukin voi tilata itselleen taikka vaikka lahjaksi hienoja heijastimia. Minäpä tykkään ideoida ja tehdä itse heijastimia, ja joitakin ideoita olenkin esitellyt täällä jo aijemminkin; askarteluhuovasta tehdyt heijastimet, virkatut heijastimet ja pipojen tupsuja, missä oli mukana heijastinlankaa.


Tällä kertaa tein polttariporukalle kukkaheijastimet rintakoruiksi. Ja kun niitä piti tehdä monta, niin käytin terälehtien tekemisessä apuna Timpan kukkastanssia. Kukkiin tuli niin farkkukangasta vanhojen farkkujen punteista, kuin heijastinkangastakin, ja lopuksi vielä koristeeksi nappi. Kaikki osat ommeltiin yhteen, ja taakse vielä ommeltiin rintarossineula kiinnitystä varten. Näitä kukkia tehtailtiinkin sitten monta kera toisen kaason :)


7 kommenttia:

 1. Wau, hienoja. Mulla on myös tuo Timpan stanssi. Noita voisi värkätä jemmaan. Joulun alla kun on jos jonkinlaista myyjäistä ja arpajaista.
  Kiitos kun jaoit tämän hauskan idean.
  Oman takkini rinnassa välkehtii sinun tekemäsi virkattu kukkaheijastin. Sain sen sinun arpajaisvoitto paketista joskus :)

  VastaaPoista
 2. Piti minunkin sanomani, että joka päivä rinnuksessani ilahduttaa ja valostuttaa virkkaamasi heijastinkukka! Se lämmittää mieltä paljon enemmän kuin itse tehty. Päivittäin mietin, miten hieno se on!

  VastaaPoista
 3. Voi ryönä, ompa kivoja :)

  Mullakin on ollu jonkun sorttiset suunnitelmissa, tiedä sitten mille vuodelle saan tehtyä :P.

  VastaaPoista
 4. ihan mahtavia :D mullakin on mielessä miljoona heijastin-ideaa siiheksi, kunnes saan hankittua tommosen big shotin... tai sen toisen. en oo vielä päättänyt...

  VastaaPoista
 5. ps. blogistani löytyy sinulle jotain :D

  VastaaPoista
 6. Näitä oli kyllä hauska tehtailla, tosin käytössä huomasin että tuo minun farkunlahje on aikasta pehmeetä kangasta... Mutta kyllähän aidotkin kukat välillä lerpattaa :)

  Ja itsekkin käytän takissa sitä virkattua kukkaheijastinta, siinäpä kyllä malli mikä pysyy matkassa mukana, ei repeile tms ja heijastaakin hyvin. Voi miten hymyillyttävää oli kuulla, että ne kukkaset näkyy myös muiden takeissa :)

  VastaaPoista
 7. Heijastin on aina hyvä lahja, eikä niitä ole ikinä liikaa. =)

  P.S. Mulla on sulle jotain, käy kurkkaamassa... ;)

  VastaaPoista

Kiitos ruusuista, risuista ja männynkävyistä; kiva kun Sinä kävit kommentoimassa :)