lauantai 1. lokakuuta 2011

Miäs ja sen vaimo ♥


Maailman ihanimmat, kauneimmat, herkuimmat, onnellisimmat sekä rakkaimmat häät ovat nyt juhlittu ja onnellisesti heistä tuli herra sekä sen rouva. Morsian oli niiiiiin kaunis, sulhanen iloinen ja komea, ruuat ihan parhaita, ohjelmana uskomattoman hyviä puheita sekä maailman paras bändi ja vieraina ihania, sydämellisiä, hauskoja sekä hyviä ihimisiä. Ilma oli kuin morsian ja aurinko lämmitti, säteili sekä valaisi kauniisti koko päivän. Voi ihanuutta!

Toivottavasti valokuvaaja sai paljon upeita kuvia, itse kun en kerinnyt kuvailemaan muilta kiireiltäni kuin tämän hauskan kakun koristeen (morsiammen tekemänä) sekä yön pimeinä tunteina hikisiä, punaisia, kiiltäviä, hyppineitä ja pomppineita innoissaan tanssineita juhlijoita... [hiton amatööri, kenenkään ei pitäisi kaivaa siinä vaiheessa kameraa esille, vaan muistaa kameran olemassa olo silloin kun kampaukset ja meikit ovat vimosenpäälle ja kasvot loistaa hymystä kilpaa auringon kanssa].

Mutta eiköhän sitä jokunen kuva vielä löydy näistäkin bileistä, ja pitää sitten aikanaan laittaa tännekin muutama kuvatus ihasteltavaksi :)

Vielä kerran, valtavasti onnea herra ja rouva R ♥

6 kommenttia:


 1. Oli kyllä ihanat juhlat! Pöydät olivat niin hienoja ja koulun "tylsä, harmaa ja haiseva jumppasali" olikin muuttunut keijujen taikamaailmaksi. Ja ihanaa kun oli niin monta, jotka auttoivat ja tekivät. Ja sitten kun oli vielä te muutama, jotka teitte ihan hirmuhurjanpaljon. Ollaan jo päätetty, että jahka täällä saadaan kaikki paikoilleen, niin se on herkkuillallisen paikka. Kiitos.

  VastaaPoista
 2. Minä kyllä haluaisin nähdä morsiammen ja kaason puvut :)

  VastaaPoista
 3. Rakas sisareni Stompis, teillä ei kyllä muuteskaan saa kuin pelkkiä herkkuillallisia :)

  Ja Kepposka, miulla ei ole tässä vaiheesssa hallussani yhtä ainuttakaan julkaisukelpoista kuvaa kaasoista ja morsiammesta :D Alkoholilla ei ole osuutta kuvien laatuun, vaan halvatun hyvällä pändillä. Se ei ole kaunista nähtävä kun me tsikunat ollaan hypitty ja pompittu ja jammattu ensin pari tuntia, ja sitten yritetään poseerata kameralle, ja kuvaaja ei hoksaa että meitä tsikunoita ei sitten kyllä kuvata muuten kuin yläviistosta ;)))

  Joten joudun pitämään sinua ja kaikkia muitakin vielä hetken jännityksessä, mutta varmasti palaamme niihin kuviin vielä myöhemmin.

  VastaaPoista
 4. Kuuluvat olevan suuren onnen juhlat! Onnea, hellyttä, tahtoa ja tunnetta parille ja samalla ripaus toki kaasollekin!

  VastaaPoista
 5. Häät on kyllä sellainen projekti, että ne kun on kerran järjestänyt, niin ei enään ikinään uudelleen!!
  Häissä on kuitenkin ihanaa olla vieraana, kahden viikon kuluttua pääsenkin juhlistamaan kaverin avioitumista. =)

  VastaaPoista
 6. Kiitos Salviaseppele ihanista toivotuksista, ja juhlat olivat kyllä suurta onnea! :)

  Ja itseasiassa meille tiiviisti mukana olleille sitä onnea ja iloa riitti vielä enemmän kuin muille :) Hetkeäkään en epäile Koo sanojasi häiden kokonaisvaltaisuudesta ja ainutlaatuisuudesta työn määrän(kin) suhteen. Laskin juuri että olen saanut olla mukana järjestämässä kaikkiaan kuusia häitä, ollen kaksissa kaasonakin. Ehkäpä aika kultaa muistot ;) mutta se on kuulkaas aikasta suurta iloa ja onnea, kun saa auttaa rakkaita niin suurteen juhlien tekemisessä. Muut saavat nauttia vain juhlista, järjestelyissä auttaessa saakin kolmin kertaisen ilon; etkot, juhlat ja jatkot päälle! ♥

  VastaaPoista

Kiitos ruusuista, risuista ja männynkävyistä; kiva kun Sinä kävit kommentoimassa :)