tiistai 11. lokakuuta 2011

Tunnustuksia

Sain jo pari viikkoa sitten kauniita blogitunnustuksia. Silloin en kerinnyt kuin pikaisesti kiittämään, mutta nyt kerkeän ne tänne julkaisemaan ja ojentamaan etiäpäinkin.

Ensimmäisen söpöisen tunnustuksen sain Koolta, Kaikki yhdest Koo'st-blogista. Tässä tunnustuksessa ei ollut erillisiä ohjeita tunnustuksen eteenpäin ojentamisesta, mutta Koo halusi ojentaa sen etiäpäin viidelle persoonalliselle blogille. Minä ainakin olen niin utelias, että haluan aina käydä kuikuilemassa blogeja joita muut haluavat erikseen kiittää ja esille nostaa. Noista Koon kiittämistä blogeista löysin uusia mielenkiintoisia tuttavuuksia, joidenka tarinoihin minäkin tulen jatkossa palaamaan, kiitos Koo vinkistä! Ja niin, kiitos tästä tunnustuksesta :) Kiva että joku pitää blogiani persoonallisena ja mukavana. Kaikki yhdest Koo'st blogista löytyy hienoja käsitöitä, usein myös nokkelasti vanhoista materiaaleista kierrätettynä, kivoja kuvia ja minun makuuni juurikin sellaisia hauskoja, hymyileviä ja pilkesilmäkulmassa kirjoitettuja tarinoita ihan tavallisesta arjesta. Me like!Tämän toisen tunnustuken sain Annalta, kiitos armas. Annan blogia olen lukenut jo pitkään, ja ihastellut niitä kaikkia hauskoja kortteja, koruja ja innovatiivisia pikkuideoita kodin kaunistamiseksi. Anna osaa tehdä vaikka minkälaisia aarteita, ja ihana kun on, niin haluaa jakaa ne meidän muidenkin kanssa kauniissa blogissaan Annan aarteet.

Tähän tunnustukseen kuuluu vähän tehtäviäkin; 1. kiittää tunnustuksen antajaa, 2. kertoo kahdeksan asiaa itsestään, 3. jakaa tunnustuksen kahdeksalle blogille ja 4. kertoo tunnustuksesta heille.

Jaahas, kahdeksan asiaa minusta, mitä ette vielä tiedä, mutta mitkä haluan kertoa teille, hmmmmmmm... Mitähän kaikkea minä olen mahtanutkaan jo kertoa :) *tarkistaa tunnustus-tunnisteen alta* Jaahas, te tiiättekin näköjään jo kaikenlaista, mm sen että en pidä viilistä taikka pinaattikeitosta. Pitää siis miettiä jotain muuta. Eli;

1. Pidän useista väreistä, mutta varsinkin maanläheisistä sävyistä, tummasta violetista ja ruskeasta ja oliivin vihreästä.
2. Olen kilpirauhaton ja se aiheuttaa aina välillä vinkeitä tilanteita; mielialana saattaa vaihtoa minuutissa useammin kuin sateenkaaressa on värejä.
3. Suuri heikkouteni on kaikki missä lukee "uutuus". On se sitten karkkipussi, terveyssidemerkki, hiustenhoitoaine tai paahtoleipä. Kaikki on pakko kokeilla.
4. Sorruin shoppailemaan TV-shopista, (no-loooo) mutta lupaan paljastaa teille vielä ostokseni.
5. Työkseni pelastan maailmaa, tai ainakin sen kansalaisia ja muita menninkäisiä. Se tarkoittaa kolmivuorotyötä, myös viikonloppuina ja muina pyhinä.
6. Tunnustan katsovani telkkaria, ja suosikkejani on tällä hetkellä Inhimillinen Tekijä, Englantilaiset poliisisarjat ja NCIS.
7. Olen sinkku, vaikka inhoankin kyseistä sanaa, ja siksi sanonkin mielummin että asun yksin. Vaatimustasoni on kuulemma korkea, mutta mielestäni hyväkäytöksisiä, hauskoja, fiksuja, koulutettuja, rakastavia Aki Riihilahden ja Bruce Willisin välimuotoja on saletisti maailmassa monta.
8. Olen hyvin määrätietoinen, suurisydäminen, innostuva, reipas, sosiaalinen ja onnellinen ihminen, mutta aina välillä tarvitsen pyjamapäiväni, jolloin en vastaa edes puhelimeen, köllöttelen vaan.

Noin, ja sitten vielä kahdeksan blogia. Koska tunnustukset ovat niin kivoja saada, niin haluan kyllä ojentaa tämän etiäpäin. Yritin miettiä blogeja, mitä luen usein, mutta missä en ole vielä nähnyt tätä tunnustusta. Seuraan mielelläni kaikkia näitä iloisia, innostuneita, positiivisa ja intohimoisesti tekeviä blogeja;


1. Räpellystä
2. Hiirenkorvalla
3. Kiristääkö silmukkaa?
4.Willa Tammisto
5. Korut ja Kommervenkit
6. Niitä näitä tekeleitä
7. Blomma
8. Salviaseppele

Kiitos ja kumarrus teille kaikille jotka piipahdatte lueskelemassa näitä minun juttuja, ja iso kiitos teille kaikille useille kymmenille ihanille blogeille, mistä minä saan lukea kivoja ajatuksia, ihania ideoita, herkullisia ohjeita, upeita toteutuksia ja nähdä upeita kuvatuksia :) 
-KIITOS-

5 kommenttia:

 1. Kiva juttu.
  Harmaasta syksystä tuli heti kivempi.
  Leppeää syksyä sinulle.

  VastaaPoista
 2. Kiitos Haltiaiselle! Olemma vallan otettuja. Sinun blogista tulee kyllä aina hyvälle tuulelle; hassua ja hulvatonta aina! FB vielä hyvin täydentää blogia :) Jatkahan samaan malliin!

  VastaaPoista
 3. Isot kiitokset vielä tännekki ♥ Ottaudun asiaan viimestään lomalla. En kyllä kerksi mitenkään kaheksaa asiaa.... :D :P

  VastaaPoista

Kiitos ruusuista, risuista ja männynkävyistä; kiva kun Sinä kävit kommentoimassa :)