torstai 13. lokakuuta 2011

Onnea uuteen kotiin!

Työkaverini on ollut rakennuspuuhissa jo jonkin tovin, ja nyt uusi koti on vihdoin valmis. Pariskunta kutsui meitä työporukkaa iltaa istumaan luokseen, uuteen kauniiseen kotiin. Minä en valitettavasti päässyt mukaan jo jonkin aikaa sitten pidettyihin kekkereihin työvelvotteiden takia, mutta sain tehdä kortin tuparilahjan kaveriksi. Ja oikein mielellänihän tämmöisen värkkäsinkin! :)

Muutama viikko sitten oli vielä aurinkoisia päiviä, millon sai otettua aurinkoisia kuvia ;)
 
Oliivinvihreällä, isommalla korttipohjalle kokosin kortin tekstuuripaperista missä oli vähän lehtiäkin mukana, harsosta, tumman ruskeasta kartonkisoikiosta, ruskealla leimatuista kuvista ja paperikukista. Lintupariskunta on leimattu muistaakseni Mirkalta, ja väritin sen akvarelleilla. Tuo pyöreä onnittelutägi on kotimaisia Nea-Idean leimoja ja pieni kömmihän siinä sitten kävi kun en muistanut että Timpan musteet eivät oikein tykkää Clossysta...

Noh, ei ruskea leimaväri kuitenkaan levinnyt liikaa vaikka reunustinkin tägin tekstin clossylla, joten hyvä siitä kummiskin tuli :) Ruskea soikio on kiinnitetty kohotarroilla ja tägi vielä korkeammilla kohotarroilla. Lopuksi vielä kimalleliimaa puun lehtiin ja kukkien keskustoihin sekä lehdille.
Söpö tuli! :)

1 kommentti:

  1. Tosi onnistunut kortti! Ihanan syksyiset värit ja suloinen leimakuvakin.

    VastaaPoista

Kiitos ruusuista, risuista ja männynkävyistä; kiva kun Sinä kävit kommentoimassa :)