tiistai 20. syyskuuta 2011

Supersankarille!

Tämän haltiakummin keskimmäinen Eee kummimuruista täytti jo yhdeksän vuotta, ja pitihän sitä tehdä kortti. Viimeaikoina olen ollut kovin kiiruinen työnantajan laatimien velvotteiden, elämän mittaisten opintojen ja kaikkien kivojen järjestelyhärpäkkeiden vuoksi, että tämä kortti valmistui viimetipassa, todella rimaa hipoen, juurikin niinä yön pimeinä tunteina :) Kummimurusta tämä oli kuitenkin hauska, ja käly ihan ihastelikin, joten kyllä sillä onnittelut sai välitettyä lahjaksi antamani kirjapinon kyljessä.


Väreinä "poikamainen punainen" sekä muut supersankarisävyt, pahvisia kimalletähtiä tärkeät yhdeksän, ja koristeena vielä osittain stansattu supersankari, mistä vain stanssattu reuna on kohotettu kohotarroilla. Toivotuksen koristelin mustallakimalleliimalla. Tähtien ja tekstin kimalle ei oikein näy ylemmässä kuvassa, jotein toinen kimalteella, ja paremmilla väreillä, mutta kiillolla varustettu kuva sitten tässä;

Onnittelut 9v. E:lle!

2 kommenttia:

  1. On kyllä tosi vauhdikkaan näköinen kortti!

    Mutta siis noi kaksi kuvaa samasta kortista? Eipä uskoisi, kun värimaailma näyttää olevan niin tosi erilainen! Joka tapauksessa kummankin kuvan väritys on jees... Oliko se tuo alempi se oikeamman värinen?

    VastaaPoista
  2. Jeps, alempi on oikean värinen :)
    Ylempi on otettu luonnonvalossa, ilman salamaa, ja kun nämä syksy illat alkavat pimetä niin aikaisin, niin kamera vääristi nuo värit pahasti. Alempi kuva on otettu sitten salamalla, mikä leimahti tuosta kuvioidusta paperista voimakkaasti, ja söi kortin kolmiulotteisuuden piilottamalla varjot. Joskus kuvaaminen on niin hankalata :D)

    VastaaPoista

Kiitos ruusuista, risuista ja männynkävyistä; kiva kun Sinä kävit kommentoimassa :)