torstai 13. toukokuuta 2010

Lahja tähtitytölle.

(Nimi ja henkilötiedot peitetty hennoin harmain tähdin)


Nyt tämän voi jo laittaa tänne, kun vihdoin lahja on perillä :) Tein pienelle kummitytölleni lahjaksi omat pikkutaulut. Tein samantapaiset jo viime syksynä syntyneelle prinsessalle vauvalahjaksi, ja toisen ystäväni neitoselle 1-vuotis lahjaksi. Kaikki taulusarjat olivat kuitenkin erilaisia, niin kuin kaikki saajatkin :)

1,5vuotias kultalintunen on ihana tähtityttö, jollekka toivon paljon onnea, iloa, hyvää ja rakkautta elämänsä tielle. Toivon tähtiä hänen tietään valaisemaan ja kertomaan mihin mennä. Siitä siis taulujen tähdet.

Kehykset on löytö Claes Ohlssonilta. Taustat Tiimarista ostetusta skräppäys-setistä, tekstien taustapahvit myös jostain Tiimarin paperisetistä. Tyttöset Gorjuss girls-leimoja, mitkä on väritetty aqua-puuväreillä, kuivana ja märkänä, sekä koristeltu osin kimalleliimalla. Kolmiulotteiset tarrat, tähti ja sydän, Tiimarista. Kaikki tekstit ja kuvat on kohotettu taustasta tyynytarroilla, kolmiulotteisuuden lisäämiseksi.
Ja kappas, nuo taulut olisi ehkäpä kannattanut kuvata jonkin muun värisellä taustalla kuin tummanruskeella, mutta meni jo! :p"Toivon tähtiä tietäsi valaisemaan"

5 kommenttia:

 1. Oi,ei voi muuta kun taas ihastella! :)

  VastaaPoista
 2. Moikka! Olen jo jonkun ajan verran kateellisena seurannut tätä sun blogia ja ihmetellyt sekä ällistyneenä suu auki nauttinut sun askarteluprojekteja. Nyt näitten taulujen kohdalla oli pakko tunnustaa että seuraan (ja hieman kateellisena) nautin! Aina on kiva nähdä taitavien inspiroituneiden askartelijoiden tuotoksia ;)

  VastaaPoista
 3. Voi KIITOS Johanna!! Ja kiva kun tunnustit :)

  -L-

  VastaaPoista

Kiitos ruusuista, risuista ja männynkävyistä; kiva kun Sinä kävit kommentoimassa :)