tiistai 11. toukokuuta 2010

Rotta kotona, hep!


 Pitkä viikonloppu Savossa meinasi viedä mehut, mutta voi miten oli mukavaa!

Perjantaina harjoittelimme ystävättäreni kanssa kuinka olla aitoja lähiökuningattaria. Lähiökuppilan karaoke sujui kivasti, mutta villasukkiin, kera "kroksien", meillä on vielä kotvanen matkaa. Saimme sentään arvoistamme seuraa, kun James Hetfieldiksi esittäytynyt kaveri halusi välttämättä parkeerata pöytäämme. Ihastuttavaa. Lauantaina jatkoimme harjoituksia ja tupareiden teemana taisi olla kumman kaa-bileet :D Mutta oi kun meillä oli lystiä, ja oi kun koko maailma ja varsinkin tanssilattia oli meidän!!

Äitienpäivänä en siis päässyt onnittelemaan omaa äitiäni reissun vuoksi, mutta tapasin kolme rakasta ystävääni, joilla on lapsia yhteensä 6+4+4. Siinä oli mahtavia äitejä ja äityittä kerrakseen :)


Varsinainen reissun "syy" oli pääsykokeet. Ihan on kuulkaas pää tyhjä kaikesta testauksesta ja keskittymisestä, mutta jotenkin on hyvä fjiilis. Minun mielestä kaikkissa ammattiin johtavissa koulutuksissa pitäisi olla kunnon pääsykokeet, soveltuvuus testeineen. Jotenkin tuntuu siltä että se on varsinkin hakijan etu. No mutta niistä en kerro sen enempää, niistä kun ei kukaan tiedä, notta miten meni.


Mutta pikaisessa Savon visiitissä hauskinta oli ystävä, joka ehdotti tänään lounasta; ihan parasta ruokaa suosikki ravintolassani ja sitten vielä jälkkärille suosikki kahvilaani. Kyllä se vanha kuoma tietää. Ylpeänä myönnän, että hymyillen kutsun noita kaikkia reissullani tapaamiania rakkaita ystäviksi

Nyt on kiva olla kotona, hep!


EDIT; löysin jotain ihanaa MySpacesta, ja pakko on jakaa se täällä. Tiedän Anun olevan loistava esiintyjä ja upea lauluntekijä. Mutta voiko olla hienompia sanoituksia kuin nuo hänen kappaleensa "Nyt" ja "Minusta tuli arki". Käykää viisaudessanne kuuntelemassa, vakuuttumassa ja ihastumassa. Niin minäkin tein, ja nyt tämän teille lahjana ojennan, olkaa hyvät!

8 kommenttia:

 1. Voi kiitos Haltiakummi.
  Arvaa onko meikäläisen suu messingillä blogiini jättämäsi hehkutuksen jälkeen. Varmasti loppuilta menee tyytyväisenä myhäillen ja vielä nukahdankin hymy huulilla.

  Kyllä kehut aina lämmittävät, mutta sinun viestisi tällä kertaa oli vain jotenkin erityisen aito ja vilpitön.

  Itse ihailen sinun avoimuuttasi ja verbaalista taitoa kertoessasi tekemisitäsi ja elämästäsi täällä omassa blogissasi. Kertaakaan en ole jäänyt "kylmäksi" täällä vierailun jälkeen. Yleensä täältä saa pilkettä silmäkulmaan, vaikka yksi ilta menikin kyllä murehtiessa sinun sydänsuruja.
  On se ihmeellistä miten voimakkaita tunteita voi herätä lähes tuntemattoman ihmisen kirjoituksista ja elämänkokemuksista.

  Kiitos itsellesi, huumorilla ja elämänmyönteisyydellä kirjoitetuista jutuistasi :)

  VastaaPoista
 2. Hymyile vaan, noin luovan ja kekseliään ihmisen kuuluukin hymyillä ja levittää aurinkoa ympärilleen! :)
  Ja kyllä, tarkoitin mitä kirjoitin, ja todella ihastuttavaa että haluat jakaa kauniit teoksesi meidän muiden kanssa.

  Kiitos!

  VastaaPoista
 3. Toivotaan, että osoitit parhautesi siellä pääsykokeissa ja he ymmärtävät valita sinut! Eivät ymmärrä, mitä menettävät, jolleivät valitse!

  Kävin kuuntelemassa nuo laulut ja olivatpa osuvia itse kullekin. Pitäisi vaan paremmin "nähdä" tämä hetki ja itsekin varoa sitä arkea. Opettelemista on...

  VastaaPoista
 4. :) Toivoinkin että moni tänne vilkaiseva malttaisi käydä kuuntelemassa nuo biisit. Ja toki toivoin että sinä olet yksi niistä :) Olen kuunnellut tuon "Nyt" useamman kerran.

  "Ainoa ja kaikki
  on tämä hetki
  sitkun ei tule koskaan
  sitkun ei tule koskaan..."

  Niinpä. Onni löytyy arjesta.

  VastaaPoista
 5. Kiitokset illan ihanuudesta, olen tässä vääntänyt erästä kirjallista koulutyötä ja välillä rentouttanut itseäni selaamalla sun blogia :) Täällä on kaikkea ihanaa, Tähtityttö Ville Leinos-viittauksineen ja puu varsinkin veivät sydämen. Sulla on kaunis koti!

  Blogin selaus on vielä pahasti kesken, mutta jatkan selailua asiatekstin suoltamisen ohessa. Ihanaa helatorstaita ja kaikkea hyvää!

  VastaaPoista
 6. Hyvä Jatta kun poikkesit kommentoimaan, kävi meinaan niin että Haltiakummi Sohelsi :) Jotenkin onnistuin saamaan koko koneen jumiin, ennen kuin kerkesin laittamaan kauniin blogisi talteen, ja sitten en enää löytänytkään takaisin. Mutta nyt löysin, ja talteen klikkasin!

  Kiitos paljon kauniista sanoista :) Tähtityttöni on voimauttava, siitä itseasiassa huomenna lisää vähän toisella tavalla...

  Jos Jatta maltat niin klikkaappa kuuntelemaan kappale "Nyt" tuosta juttuni ole hyvä-linkistä.

  Nyt taidan kömpiä peittoihin, minulla on huomenna työpäivä, vaikka koko muu Suomi kuuluu juhlivan; illan pelin lopputulos taitaa päättää notta onko ne juhlat ilosta vaiko surusta.

  Oikein hyvää ja aurinkoista viikonloppua teille kaikille, varsinkin just sulle joka tätä tässä hymyssä suin luet :)

  VastaaPoista
 7. Kuuntelin kappaleen ja olihan niisä lyriikoissa kyllä vinha perä :)

  Toivottavasti sun työpäivä meni hyvin!

  VastaaPoista
 8. Mun työpäivä oli tänään 7-21:30, eli kohta loppuu. Sit kotia suihkuun ja unta palloon, hops! :)

  VastaaPoista

Kiitos ruusuista, risuista ja männynkävyistä; kiva kun Sinä kävit kommentoimassa :)