maanantai 31. toukokuuta 2010

Kahdesti tuhannesti onnea ja (k)ilokaupalla mammonaa


 Olin viikonloppuna yksissä maailman hienoimmissa, kauneimmissa, herkullisimmissa ja upeimmissa häissä Wanhassa Bäckbyssä. Wau! ♥ Häät pysykööt yksityisyyden suojassa, mutta lahjaidean haluan esitellä. 

Morsiuspari on kulkenut yhteistä tietä jo jonkin aikaa, joten häälahja toiveina oli rahaa, ja paljon kirjekuoria nuo saikin. Me yleensä vältämme rahalahjoja, ja mietinnässä olikin Finlaysonin Onni-lakanat. Mutta kerrankin tehtiin niin kuin pyydettiin. Tosin, omaan tyyliimme. Voin kuulkaas sanoa että siinä saunalahden mainoksessa ei todellakaan ole ne lasipurnukat oikeasti täynnä senttejä, ne meinaan painaa ihan julmetusti :D

Meidän lahjassa oli kahdesti tuhannesti onnea ja kilokaupalla mammonaa. Kortin tuunasin Tiimarin valmiskortista. Kortti ja lahja olivat häiden teeman mukaan vihreällä ja valkoisella säväytetyt, hitusen hopeaa mukana. Lystikästä :)


Valtavasti onnea vielä kerran T & F

3 kommenttia:

 1. Hihii, hauska idea! :D Oliko hääparistakin? :D

  VastaaPoista
 2. Oli se, F naureskeli uudestaan ja uudestaan notta mistä näitä senttejä tulee.
  Ja tuosta ei yhtään osannut arvioida kuinka paljon siinä oikeesti oli rahaa, niin sekin oli ihan hauska. Mutta huvittavintahan tuossa on se kuinka julmetun paljon se painaa, mä ainakin pelkäsin koko ajan että tosta paksusta lasimaljasta putoaa pohja, mutta kyllä se ehjänä pysyi :)

  Pankin tädin ilme oli kanssa näkemisen arvoinen kun hain nuo 40.pötköä 5senttisiä. Hetken se pohti notta onkohan niillä niin paljon, kun just lähti rahalähetys, mutta oli niillä. Ja se nauroi vedet silmissä kun ladoin pötköt reppuun ja yritin tyylikkään kepeästi heittää sen repun selkääni.

  VastaaPoista
 3. Tosi kiva ja hauska keksintö, osuvine lauseineen!!! *tykkää*

  VastaaPoista

Kiitos ruusuista, risuista ja männynkävyistä; kiva kun Sinä kävit kommentoimassa :)